♥ Imorgon...!

.. får vi nyckeln till nya lägenheten! Woohoo! Ska dit i veckan och börja riva ner de gamla tapeterna så att det blir gjort. I am soooo happy! Finally.


♥ Måndag

Helgen har varit great, som vanligt. Varför känns det som om helgerna blir kortare och kortare och vardagarna längre och längre? Hm, sug på den du.

Dagen har vairt kass i allmänhet av flera olika anledningar. Men största anledningen är väl att Natasha blev uppsagd pga sin blogg. Företaget gillade tydligen inte det hon skrev, så hon fick gå. Med väldigt svaga grunder om jag får säga det själv. Menmen, de läser väl min blogg också.. Hello boss!

En bild som beskriver dagen:

♥ Fredag

Thank god it's friday! :)

Har vart kolugnt på jobbet idag, knappt nåt att göra... Men det har vart kul ändå, Hannah är så skön! Hah.
Fredag idag alltså, betyder att Marcus kommer hem idag. Yeey. På tisdag får vi även nycklarna till nya lägenheten! Woho! Och så blir det inflyttning nästa helg och sådääär. Kommer bli underbart!

Nu är det dags att kika lite på tv, om några timmar ska jag ner till stan och möta M. Längtar!

Ciao

♥ Onsdag

Kände mig otroligt seg idag, så det blev inget jobb för mig. Hade inte alls stor lust att sitta framför en datorskärm och i telefon hela dagen när jag kände mig dålig både i hals och huvud. Och vad skönt det var, haha! Jag sov till klockan tolv, så utvilad och pigg var jag när jag vaknade.

Vid halv fyra träffade jag Malvina i stan. Vi var hos optikern och på Åhlens när jag köpte nagellack och lite grejer till jobbet. Träffade sedan upp pappa och så åkte vi med honom hem och åt kinamat med hela familjen. Därefter blev det glass och jordgubbar. Mm! Pappa fyller nämligen år idag :)

Nu ska jag kolla på Crowned. Lite skrattretande och löjligt. Antagligen därför det är så underhållande...


Ciao!

♥ Godmorgon!


♥ Måndag

Hello friends.

Måndag idag, vilket betyder ny vecka. När jag vaknade imorses kändes allt otroligt segt, men när jag kom till jobbet kändes allt mycket bättre :)

Slutade klockan fem och då kom mamma och hämtade mig och vi gjorde lite ärenden i stan...
Nu har jag precis ätit spaghetti och köttfärssås, sitter och kollar på Outsiders och målar fransk manikyr på naglarna. Blir skitbra! Lite krångligt att skriva på tangenterna bara, hehe :P

Blir antagligen Sex and the City filmen i veckan också. nån som sett den?

♥ Midsommar

Hejhej!

I fredags jobbade jag hela dagen på Hemmakväll och när jag slutade klockan 18 tog jag första bästa buss mot vackra Göteborg. Hittade sedan ett pendeltåg mot Kungsbacka, och väl i Kungsbacka började en av de bästa helgerna ever. mamma och Stefan hade grillat så maten var klar när jag kom. Vid halv elva kom Marcus och vi kollade på Sunes Sommar tills vi somnade. Det var vår midsommarafton, haha!

På midsommardagen (igår) bestämde vi oss för att åka till Ikea och kika lite till lägenheten. Kollade Ikeas hemsidan, - och visst skulle det vara öppet på en röd dag. Så kom vi dit. Stängt. Jaha, tänkte vi och åkte tillbaka till Kungsbacka. Tänkte att vi kunde gå lite på Kungsmässan istället. Stängt. Freeport då? Stängt. Vi åkte till den andra Ikea i Göteborg. Även det stängt. Vad skulle vi göra nu? Liseberg såklart! Gick in på Liseberg och var där i tre timmar. Var lite rädd först, men efter Uppsvinget var jag med på allt. Så då åkte vi Uppskjutet, sedan mådde jag illa så vi åkte hem. Eller ja, först vann Marcus stjärnvinst på Kexchoklad-hjulet.

Åkte tillbaka till Kungsbacka, där det väntades grillat igen. Mums! Till efterrätt blev det jordgubbar med grädde. Sedan blev det film och därefter Zzz.

Idag är det söndag och jag är tillbaka i Borås och Marcus är tillbaka i Norge. Bleh! Har jobbat hela kvällen så nu är jag trött som satan. Och imorgon är det upp att jobba igen!


Utsikt över Göteborg från Pariserhjulet

♥ Torsdag

Vilken seg dag! Och vädret suger...

Jobbet har väl gått sisådär idag, men jag kämpar ännu! Hehe. Efter jobbet stack jag och Jennie till Systemet och efter det till Erocenter och kikade lite. Inget kul där inte, så jag gick till Hemmakväll och hon åkte till Knalleland. Gick igenom lite öppning med Gillberg och sedan åkte jag hem.

Har ätit middag med min käre far och kollat på Vänner och nu strax ska jag in i duschen. Dags att raka benen, vetdu. Mackan kommer ju hem imorgon, hahaha.

Ciao!

♥ Happy birthday

Risto, Malvina, jag och Frida @ my birthdaykalas

♥ Onsdag

Så.. då var det bara en dag kvar tills långhelgen! Blir kanske inte supermycket ledigt för mig ändå, då jag ska jobba på Hemmakväll på fredag till klockan 18 och även jobba där söndag kväll.

På fredagkväll ska jag iallafall åka till mamma i Kungsbacka. Marcus kommer även komma dit senare på kvällen. Kommer bli helmys. På lördagen har jag och M planerat att åka till Ikea och kika lite inför flytten.. Som är om två veckor!! Shit, tiden går fort. Love it!

Ciao!

♥ Hade tråkigt på jobbet idag...

Började kladda först... det blev ett hus.


Fortsatte kladda...


... och till slut fanns det inte så mycket mer plats på papperet..

♥ Känns som jätte längesen


♥ Måndag

Har fått en bra start på veckan.

Dagen på jobbet har gått bra och det är skönt att Natasha är tillbaka igen! :) Det känns som om den här veckan kommer gå bättre än förra för jag är waay mycket piggare denna veckan. Härligt! Trots vädret.. Det haglade som tusan innan så jag och pappa fick avbruta middan för att gå ut och kolla om det gjorde så ont som vi trodde det skulle göra att stå i haglet. Det gjorde det inte.


Bjuder på en fin, somrig bild på Ida och jag i stadsparken, någon dag innan studenten

♥ Är de inte söta?


♥ Ny bloggdesign

.. erkänn du gillar den? ;)

♥ Helgen

Som ni förstått har jag haft en riktigt härlig helg! Marcus överraskade med en liten dagsresa till Gränna. En och en halv timmes bilresa senare var vi där och det var helt great! Min man är den bästa, finaste av dem alla!

Gränna betyder också någonting för mig och Marcus. Han bodde där när vi började lära känna varandra, så att vara där igen gör att alla känslorna från då kommer tillbaka. I love it!

Vägen mellan Jönköping och Gränna är wonderful


Vi var uppe på Grännaberget. Fint va?



Myste lite i solen


Och innan det var dags att åka hem så njöt vi av en glass vid vattnet


Hoppas ni haft en lika bra helg! :) Kram

♥ Underbara, underbara helg!

Hade hoppats på att den aldrig skulle ta slut, men det gjorde den ändå..

♥ Okej?


♥ Fredag

Tjoho!

Gud, vad trött jag är idag! Var ute och åt med nya jobbet igår, thats why jag inte skrev. Det var faktiskt jättetrevligt och god mat. Åt på en restaurang som heter Zeus. Grekisk mat, jag ääälskar grekisk mat! Men idag har jag iallafall varit sjukt trött så därför blev jag glad när vi fick driftstopp efter lunch, så från klockan ett till klockan fem så fanns det inget att göra.

Ikväll blir det hyrfilm med Frida. Hon har varit sjuk hela veckan så har inte hunnits träffats alls. Tråkigt! Klockan halv tolv ikväll kommer även MARCUS hem! Yeeey. Har saknat honom otroligt hela veckan. Har säkert varit lite för det nya jobbet och så, hade varit skönt att ha honom hemma att prata med och så vidare.

Nu är det dags för middag med pappa och brorsan, sedan bär det av till lägenheten! Pussciao!

♥ Onsdag

Hello lovers!

Onsdag idag. Jag har alltid älskat onsdagar, varför vet jag inte. Har bara blivit så.
Idag har det gått bättre på jobbet, inte så väldigt mycket bättre men jag är på mycket bättre humör idag än vad jag var igår så det har nog lite med det att göra också.

Nu när man väl jobbar hinner man verkligen inte med nånting! Jag är hemma vid halv sex - sex varje dag, och är jättetrött! Blir tvn med en gång! Nu blir det dags för antingen PussyCatDolls på tv eller filmen Suburban Girl. Har inte bestämt mig riktigt än, men det lutar nog åt filmen då jag missat några avsnitt av PCD.

Iallafall, ha det fint allihopa! :)

♥ Ett halvår <3

... och jag är fortfarande sådär puttinuttigt äckligt nykär i dig. Love!

♥ Tisdag

Gah, vilken dålig dag jag haft! Har gått dåligt på jobbet och på grund av det har jag varit riktigt tjurig här hemma. Men det är ju trots allt min andra dag på jobbet, så borde väl inte vara förvånad över att det går lite upp och ner nu i början.

Det är ju också även den här tiden på månaden så då blir ju det ännu värre, right?

Längtar så mycket till Marcus flyttar hem för gott. Då vi kan bo i vår egen lägenhet och ha tid för varandra när helst vi vill. Det tär så mycket på förhållandet att han bor uppe i Norge. Jag känner mig liksom inte riktigt hel när han inte är i närheten. Gaah, bad day! Nu ska jag kolla på Gossip Girl och vila upp mig inför morgondagen!

Ha en bra kväll, you guys.

♥ Måndag

Ny vecka, ny dag, nytt jobb. Känns som om jag borde känna mig ny. Mjo, kanske lite.

Första dagen på Nordisk Premieförvaltning gick faktiskt över förväntan. Jag sålde åtta ordrar, och tjejen som sålde mer har jobbat där i två dagar mer än mig och hon sålde en mer. Så jag är nöjd! Lite hes i rösten bara efter allt telefonpratande. Och trött är jag också! Man blir otroligt trött av att sitta och vara käck och trevlig. Så nu har jag precis legat och sovit i en och en halv timme. Hoppas det inte blir för svårt att somna sedan bara...

Och imorgon är det en ny dag, och får hoppas att jag slår mitt personliga rekord på 8 ordrar. Hah, vilket liv jag har. Hoho. Ha det fint nu everybody och hoppas ni gillade student och balbilderna! :)

Ciao!

♥ Första dagen i vuxenlivet

Idag är det första dagen på mitt nya jobb. Är egentligen inte nervös men när Marcus frågade precis om jag var nervös så blev jag skitnervös. Haha. Får hoppas att det går över. Natasha åker till Hultsfred idag så den här veckan får jag klara mig utan henne.

Jobbar måndag till fredag nio till sjutton every week. Dag in och dag ut.

Önska mig lycka till! :)

♥ Min 20-årsfest

Jag och Frida


Fler bilder kommer senare. Måste bara få dem skickade till mig ;)

♥ Studenten:

Woho!


Love you, hun.


Jag och Marina


Natasha och jag vid vårt flak


På flaket



Trött...


Studentfest innan utgång på Grand Hotel

♥ Balen:

Innan balen hemma hos mig


Med Farre i Stadsparken


Vi är glada



Koolast i stan


Dags att gå hem?

♥ Balfrisyren


♥ Söndag

Nu tror jag att uppdateringarna kommer komma lite oftare. Förhoppningsvis...
Marcus har varit hemma nu i nästan två veckor och idag åkte han igen. Kan bara berätta att några tårar föll, det är så jobbigt när han åker iväg!

Har klarat av både bal, 20årsdag, student och födelsedagsfest. Bilder kommer förhoppningsvis mycket snart. Måste bara hitta batterier till kameran.

Imorgon börjar jag mitt nya jobb som telefonförsäljare på Nordisk Premieförvaltning. Är nervös som fan! Känns lite halvt jobbigt att ringa och störa folk och pracka på dem pensioner och liknande, men vad gör man inte. Jag behöver ju ett jobb.
Är i lägenheten nu, ska åka hem så fort jag städat den. Ska nog lägga mig ute på vår gräsmatta och plugga häftet vi fått från jobbet och läsa en bok.

Ciao!

♥ För jag har tagit studenten!

Yes! I torsdags var det den stora dagen och det var wonderful. Orkar inte gå in mer i detalj, inte just nu för vi ska iväg till systemet nu och sedan lägga oss och sola.

Jag gick iallafall ut med 13 VG och resten G. Så jag är nöjd! Nu ska jag ut i solen, ha det bra! 

♥ Mycket att göra

Gud vad mycket jag har att göra nu! Klockan är tjugo över tolv och jag sitter och bränner skivor i sista sekund till flaket imorgon. Gah, imorgon tar jag studenten! Oooh.

Har haft fullt upp senaste, därav den uuuurkassa uppdateringen. Kan iallafall berätta att:
Jag har fyllt 20 (woho grattis till mig?!)
Har varit på utb på mitt nya jobb med Natasha
Umgåtts med min babe 24/7 nu när han är hemma
Fixat flak och plakat med mera

Bild från balen, jag i mitten ungefär med svart klänning

♥ Alexandra is 20 år today



Woho!

♥ Fullt upp!

Är väldigt seg med uppdatering nu, men det är på bättringsvägen. Har haft fullt upp!

I torsdags var det bal, i fredags var jag bakis och igår (lördag) åkte jag till Strömstad och idag har jag åkt hem från Strömstad. Hehe, full rulle. Ikväll blir det filmmys med Marcus, pusstja!

En till balbild. Jag och min dejt,
Farre. Nice huh?