♥ Tillbaka

Hej mina vänner! Mycket som händer just nu, så bloggen har blivit bortprioriterad. Men ni finns kvar här ändå, har jag märkt! ;-)

På veckorna är det fullt upp med skolan och på helgerna är det fullt upp med jobb och fester med nya klasskompisarna. Livet ser ljust ut nu. Har träffat sådana fantastiska nya människor de senaste veckorna. Det är grejt.

Nästa vecka har vi VFU (Verksamhets förlagd Utbildning) och jag ska ha min i två veckor på en skola strax utanför stan. Var där idag och sa hej, känns som om detta kommer gå jättebra!

Imorgon har vi vår första examination i skolan. Vi ska framföra en pjäs i tjugo minuter om läroplanerna för förskola och skola. Kommer bli intressant, då vår studiegrupp är ett gäng spårade (men väldigt härliga) personer. Kommer bli svårt att hålla sig för skratt... he he.

I helgen ska jag jobba men även gå ut på lördag kväll. Känns som om lördagkvällen kommer bli sååå bra! Jag är grymt taggad redan nu! :-)

Ikväll är det ett gäng klasskompisar som ska ut. Har haft som beslutsångest om jag ska med eller inte, men som det känns nu blir det nog att bara vara hemma. Ska ju som sagt ha vår examination imorgon och vi börjar klockan åtta. Förra torsdan var vi ute och sedan skola på fredagen. Jag sov 3,5 timmar den natten och var lite död i skolan på fredagen. Så det blir nog lugnt ikväll. Men det känns bra ändå! Laddar upp inför lördag ;-)

CIAO!

♥ Badar fortfarande...


... med Ben&Jerry. Grrr.


♥ Badkaret - en plats av möjligheter!

När jag ska läsa något en längre stund, lägger jag mig alltid i badkaret. Det är faktiskt jätteeffektivt! Där finns inget som kan störa dig som tex dator, TV eller framförallt en sambo. Där är man ifred. Bara jag och boken.