♥ Larm!

Nyss hemkommen från jobbet. Blev lite stressigt där i slutet när jag kom på att jag glömt min mobil. Och det EFTER att jag slagit på larmet. Då har jag cirka 10 sekunder på mig att ta mig ut, men självklart sprang jag in igen efter min kära telefon. TJUUUUUT!!! sa det då. Shit, vad högt det lät... Fick återigen springa tillbaka in i butiken för att läsa lappen "vad gör man när larmet har gått igång?" för att sedan springa tillbaka till larmdosan och stänga av det. Efter det fick jag ringa till larmcentralen och prata med en trevlig gubbe och sen fick jag gå hem. Tur att jag kan hålla lugnet i sådana situationer! Puh.

Nu ska jag färga håret (utgång imorgon! :) och sen sätta på en rulle. Hoppas ni har haft och får en fortsatt trevlig kväll! :)

♥ Todays nails


♥ Mimmis design lottar ut

Mimmis Design lottar ut en grå-blå design! Jag vill så gärna ha en ny design på min blogg, jag kan verkligen inte kodmallarna själv. Jag kan hur man ändrar bakgrund, header, bild, färg och teckensnitt. Inget annat :P Så det hade varit underbart och få en ny design, har ju haft den här så himla länge också...

♥ Vardagsrum:


♥ Kök:


♥ När du har tråkigt...

Googla på ditt namn inom citattecken, ex. "Christoffer är". Kopiera in de fem första träffarna på din blogg:

Alexandra är någon annan.
Alexandra är en ljusbärare
Alexandra är också en tönt!
Alexandra är inte den som klagar
Alexandra är ett kvinnonamn


♥ Hemma!

Nästan nyss hemkommen från jobbet. Har vart en jättelugn kväll på Hemmakväll ikväll. Ha ha, vad många kväll det blev.. Ho ho.

Marcus är ute och svirar ikväll vilket också är rätt så skönt. Jag sitter och lyssnar på Westlife och ska snart kolla på tjejfilm, ha ha! Skulle verkligen inte gått om han hade vart hemma. Vet inte vad han hade tyckt mest illa om; tjejfilm eller Westlife. Jag röstar på Westlife i alla fall... ;-)

Annars idag.. har städat hela lägenheten+diskat. Så nu är det fint här hemma igen. Men i övermorgon är det lika skitigt igen efter som jag och Marcus är som två grisar. Ha ha.

ha det bra.

Hahahah kolla på den här. Haha jag tror jag dör


Säkert egentligen skittråkig men ahah vad jag skrattade... hahaha..

♥ When you say nothing at all



It's amazing how you can speak right to my heart
without saying a word, you can light up the dark

♥ Eva Cassidy - Fields of gold



Otroligt vacker låt

♥ Todays nails


♥ Snyggt!

Film, smågodis och avancerad teknik lockar till Hemmakväll.

Dessa bilder på Hemmakväll i Sundsvall ser ju ut att tillhöra framtiden vafan, ha ha. Speciellt om man jämför med våra butiker här i Borås. Shit vad snyggt! Hoppas vi kommer göra om våra butiker också, för vilken härlig arbetsmiljö det ser ut att vara :)


♥ På jobbet som vanligt

Känns som om jag bara skriver om mitt jobb numera, ha ha. Men jag jobbar ju så mycket att det lätt kan bli så.

Jag är i alla fall på jobbet nu... Linda gick lite tidigare för att hon ska gå på konsert och jag jobbar alltså själv till klockan 20. Helt okej ändå faktiskt. Marcus var här precis, han skulle hem och diska den sötnosen hehe.

Ska laga pastasås med kyckling ikväll. Kommer nog bli gott! Också ett återkommande ämne.. Jag berättar hur och när jag jobbar och vad jag ska elelr har ätit. Ha ha, really interesting. Men ni kommer ju tillbaka, så nåt måste det ju vara, right? ;)

Ååh, jag vill sluta nu! Har så tråkigt...

♥ Family


Felix, Micke, Elin, Becca, Simon, jag och Marcus

♥ Todays Nails


♥ Tisdag!

Jag börjar ana att min blogg är väldigt intressant. Jag får in kommentarer av folk som har kommenterat inlägg ända bak i augusti. Måste väl betyda att folk tycker att det är intressant läsning? Om inte har väl de som läser inget liv ;)


Är på jobbet just nu. Kom hit vid nio och nu om en halvtimme cirka ska jag öppna upp butiken. Ska även ta emot en praoelev som har sin första dag här idag. Spännande! Vid ett kommer Linda och klockan två ska jag sticka iväg på lunch med Malvina. Slutar klockan sex, och då ska jag träffa min mami.

Yay, det är min namnsdag idag. Firar man sånt?

♥ Sunday

Härliga söndag.

Igår var det alla hjärtans dag och jag började dagen med att jobba på Hemmakväll.
Kvällen spenderade jag och Marcus hemma hos Malvina och Robin. Vi åt bakpotatis, goda röror, sallad och vitlöksbröd. Yum! Satt uppe till klockan ett och spelade spelet "Med andra ord". Hur kul som helst! Vi skrattade så vi grät, ha ha.

Just nu är jag på jobbet, har precis ätit lite thaimat. Dagens frukost, ha ha. Vi hade ingen mat hemma :( Slutar klockan 20 vilket är grymt skönt. Vi har nya öppettider numera så stänger klockan 21 på söndagar nu istället för 22. Så John har stängning till 21 och jag slutar redan klockan 20. Wooho.

Malvina kommer och hämtar mig när jag slutar och då ska vi ut på en promenad. Mysigt sådär på kvällen :)

Marcus och hans kompisar har NHL-turnering hemma hos oss, så jag är inte välkommen där hemma ha ha.

Ciao!

♥ Fredagen den 13e

Marcus är nere i tvättstugan och fixar med tvätten. Det är fortfarande Marcus som får sköta tvätten, för jag har verkligen ingen aning om hur en tvättmaskin fungerar! När jag bodde hemma och något behövde tvättas och ingen var hemma så fick jag snällt lägga ner tröjan (eller vad det var som skulle akuttvättas) i badkaret och tvätta för hand. Ha ha.

När han kommer upp igen (nu kom han), så ska vi städa upp i sovrummet. Man ser inte golvet, mina kläder ligger verkligen överallt. Marcus är snäll som hjälper mig (han tvingar mig att skriva det). Men nu ska vi städa! Ha en bra fredagen den 13e!


♥ Todays Nails

När vi ändå pratar om Alla Hjärtans Dag :)


♥ Tidig alla hjärtans dag - present



Följ dina drömmar,
det är ditt liv.
Öppna hjärtat för under.
Allt är möjligt.
- Endast du sätter gränserna

Jag och Malvina köpta sådana här till varandra i alla hjärtans dagpresent. Söta va? Kommer inte riktigt ihåg vad det stod på hennes, men det var nånting om att man inte kan köpa skrattrynkor för pengar. Gulligt.

♥ Bracelet

Jag hittade ett jättefint armband när jag var inne på Kappahl tidigare idag.



De senaste dagarna har jag känt ett enormt sug efter att få vara kreativ, så jag köpte inte armbandet. Jag gick till Bead Place och köpte egna pärlor istället. Och nu har jag knåpat ihop ett eget, med inspiration från armbandet på Kappahl.

Vad tycks?

♥ Idag

Jag slutade ju klockan tolv och skulle träffa  Louice klockan ett, så jag passade på att kika lite i affärer (dålig idé, jag har inga pengar!) för att döda lite tid. Svängde in en snabbis på H&M och fick även 20% på valfri vara. var jag ju tvungen att köpa nåt! Blev den här underbara tanfärgade väskan som blir ett säkert kort i vår/sommar. 179:- och 20% rabatt, det är inte illa!


Efter lunchen på Thai Silk (som förövrigt var helt himmelskt! Jag skulle kunna leva på endast jodnötssås) så gick vi i lite affärer (igen). Efter några klädaffärer traskade vi vidare mot Bead Place där jag köpte pärlor. Mer om det snart!

♥ Working

God förmiddag!

Ännu en härlig dag på Hemmakväll ;) Har precis diskat och gjort i ordning SnowSlush -maskinen. Ett jäkla projekt måste jag lova. Och lite äckligt. Men fint blev det! Så nu rullar det för fullt.

Annars idag... jag ska träffa Lollo för en himlans god lunch på Thai Silk lite senare! Yum! Sedan vid 17-tiden ska jag träffa Natasha för lite fik. Kommer bli mysigt.

Ha det bra idag, och gå och hyr mycket film! ;) Ha ha.

image991

♥ Onsdag

Nyss vaknat.

Sitter och halvkollar på ANTM - säsong ett, på 3an. Ska väl snart sätta på en film. Annars idag ska jag ner till polisstationen och ge dem lite utdrag från min blogg, mailkontakter och annat som de behöver för deras lilla utredning om den här psykobruden. Ska försöka få med mig Malvina, så kan vi ta en skön promenad ner till stan och sedan hem igen.

Klockan 15 är det dags att jobba igen! :) Have a nice day!

♥ Todays Nails


♥ Tisdag


Har haft en hemsk huvudvärk de senaste dagarna! Har knappt kunnat ha några lampor tända här hemma för att det har bara gjort det värre. Men idag känns det bättre! Såpass bra att jag ska ner till jobbet och jobba några timmar.

Börjar klockan 15 och när jag slutar klockan 18 ska jag hem och städa och efter det ska Marcus laga sin berömda köttfärssås :) Mm!

♥ Måndag

När jag vaknade imorses var huvudet tungt och näsan igentäppt. Känner mig sjuk.

Har legat hemma hela dagen. Badat, läst och kollat på Nils Karlsson Pyssling.

Nu ska jag sticka iväg till jobbet, ha det bra allihopa.


♥ Två bilder från julafton


♥ Todays nails


♥ Idag kommer han hem igen

Idag kommer Marcus hem från Linköping! Han åkte i fredags, han har hälsat på sina gamla kompisar från lumpen. Han kommer hem klockan sju, och det är lite synd, för jag börjar kvart i fem och slutar klockan tio. Men vi får ju träffas efter det!Kommer bli mysigt ikväll :) Har saknat honom.


♥ Snurrig i bollen

Var nog lite väl virrig igår än vad jag egentligen vågar erkänna... Min syster + barn kom förbi en snabbis. Elin (3 år) säger "vad rufsig du är i håret!". Mm. Felix (4 år) säger "vad stökigt det är hemma hos dig!" Mhm!

He he.

Men till saken... mina nycklar satt fortfarande i dörren. Hur glömmer man att dra ut nycklarna efter att man låst upp?!



Och detta var ändå inte allt. Grannen ringde och jag hade tydligen tappat min plånbok utanför huset igår. Tur att det var dem som hittade den! Jag förklarade att jag hade gjort en snöängel igår i snön, så det var antagligen då jag tappat den. Det trodde han också.

♥ Myskläderna på...







... dags för film!

♥ Party!

Hemkommen från en otroligt bra kväll! (är fortfarande lite rund om fötterna, så förlåt för eventuella stavfel ;P).

Började kvällen tillsammans med Natasha och Malvina hemma hos mig. Gjorde oss iordning, lyssnade på Britney Spears, Shakira och PCD. Ultimata förfest-låtar helt enkenlt! Drog vidare till Camilla som gick i min klass innan.

Inte så mycket drag där, men blev faktiskt lite bättre lite senasre. Trots att det gick en propp och det var kolsvart hemma hos henne, ha ha! Tog en promenad från Villastan ner till Harrys där det var kö, men gick ändå hyfstat fort! Skakade loss våra lurviga i några timmar för att sedan säga tack och adjö och gå till Subway och äta en macka.

Svarttaxi hem med Malvina och två trevliga killar från Båsad (?!), och nu är man äntligen hemma. Känner mig inte alls trött, så ska nog sätta på en film, he he. Ha det super! Ciao!

♥ Todays nails


♥ På jobbet

Psykbruden hittar andra sätt att irritera mig. Men hur kul är det att vara en vuxen människa med anmälningar om förtal och trakasserier på sig? Inte så kul, va. Häftigt när man var 14?

Går segt på jobbet... Ptter spelar min telefonväxel och svarar i min telefon när det ringer dolt nummer eller nåt nummer jag inte känner igen. Det är bra! Petter är snäll.

Slutar 22.15 och då ska jag hem och färga håret och måla naglarna. Kanske kommer upp en bild på "the nails" sen om jag blir nöjd! Hoppas ni får en bra kväll!

♥ Nu får det vara nog

Vilken hektisk dag det har varit! Dagen började otroligt dåligt, verkligen. En massa killar har fått mitt nummer av en idiot till människa på en sida jag inte ens kan med att skriva här i  bloggen. Så det har ringt.. och ringt.. och ringt. Hela dagen! Antar att det är samma patetiska människa som har varit på mig i bloggen, så jag drog på mig kläderna och åkte ner till polisstationen. Polisen jag pratade med kunde inte så mycket om blogg, IPnummer etc, så fick sitta och förklara lite, men det blev en anmälan iallafall.

Så nu hoppas jag att jag får ett slut på detta. Människan som har stalkat mig (i tre månader), måste verkligen vara sjuk. Hoppas hon/han blir rädd av en anmälan och slutar.

Efter polisstationen gick jag och shoppade lite för att lugna mina nerver, sedan gick jag hem för att hämta en påse och sen ner till stan igen för att lämna påsen till Marcus och för att säga hejdå till honom för han åker till Linköping idag och ska vara där hela helgen. Har inte vart ifrån varandra så länge sedan han bodde i Norge. Kommer sakna dig, hun!

Nu ska jag fixa mig lite, och sedan iväg och jobba hela dagen på Hemmakväll.

Ha en fin kväll!

♥ The Curiuos Case of Benjamin Button

Var på bio igår och såg The Curiuos Case of Benjamin Button. Och precis som alla andra så tyckte jag att den var fantastskt bra! En helt otrolig berättelse som verkligen berörde. I slutet var jag inte den enda som snörvlade inne i biosalongen, kan jag lova.

Verkligen sevärd!

♥ Människor som önskar att de aldrig öppnat munnen...

"Framtidens datorer kommer knappast att väga mer än ett och ett halvt ton."
Tidningen Popular Mechanics, 1949

"Vem fan vill höra skådespelarna tala?"
H.M. Warner, Warner Brothers, 1927.

"Allt som kan uppfinnas har redan uppfunnits."
Charles H. Duell, kommissionsmedlem på det amerikanska patentkontoret, 1899.


♥ What's eating Gilbert Grape?


Leonardo DiCaprio och Johnny Depp

Gilbert Grape är en underbar film! Jag antar att de flesta här redan sett den en om inte två gånger. Men visst är den bra?





♥ Linser & böcker

Ska alldeles strax kila iväg mot OKQ8 där jag har två paket som väntar! I ett paket ligger två par färgade (gröna och bruna) linser från fargadelinser.com och i det andra tre böcker CDON.com. Roligt!


♥ Todays nails

Här kör vi inte med nåt "dagens outfit", här har vi "dagens naglar"! ;)

♥ 58 nagellack

I hela mitt liv har jag bitit på mina naglar. Det var först för cirka ett år sedan jag bestämde mig för att sluta och försöka spara ut dem. Jag lyckades. Men nagellack hade jag inga. Och efter att det första var köpt, så fanns det inget som satte stopp. Jag älskar nagellack! Här ser ni mina 58 stycken som jag samlat på mig på ett år:



För varje gång jag målar och fixar använder jag en hel del produkter:

1. Depend Beauty Lack (tar bort missfärgning på naglarna)
2. Depend Nagel & Nagelbandsrengöring
3. Myrraolja (gör naglarna starkare och får dem att växa snabbare)
4. Nagelbandscreme
5. Mallar för fransk manikyr (när man som jag, har svårt att få till den raka linjen)
6. Isadora Perfect Nails Polish färg 87 flashy pink
7. Tandpetare (för att få till alla små detaljer)
8. WNW Beauty, färg SPARKLED.
9. Depend, färg 47 (glitter)
10. Silvriga stenar från Depend
11. Depend Quick & Shine Topplack


(färgerna på de olika lacken varierar självklart för varje gång. Men de i fetstil använder jag varje gång)


Resultatet av dessa produkter:



(ursäkta den dåliga kvalitén, alla bilder är tagna med mobilen ;))