♥ Lycka

Hej vänner!
Är mitt inne i sommarlov, semester, ledighet, kalla-det-vad-du-vill, och jag njuter till 100%. Sist jag uppdaterade var den sjunde juni och hade precis gått på sommarlov. Jag kunde inte alls ana att den här sommaren skulle bli så perfekt, och den är inte ens slut än!
Den andra juni fyllde jag tjugotvå och tio dagar senare, den tolfte juni, hade jag min traditionella födelsedagsfest i min pappas hus. Jag har haft födelsedagsfest där med mina vänner sedan jag fyllde arton och detta året slog lätt de andra åren! Även fast förra året var svårslaget.
Kvällen var extremt grym, och här ovan har ni dem! De underbara människor som finns i mitt liv (minus pojkvän Max, som står bakom kameran).
_______
Den artonde juni tog jag tåget ner till Varberg där Martina, Cherie, Sophie och Veronica väntade. Det blev en hel helg med solande, Ullared, tjejsnack och fest.
_______
Efter att ha varit hemma knappt en vecka efter Varberg var det dags att packa väskan igen. Denna gång för underbara Stockholm och underbara Max som åkt dit upp en vecka tidigare. Midsommar plus några dagar spenderades i vår huvudstad.
Efter stockholmsvistelsen på nästan en vecka åkte både jag och Max tillbaka till Borås. Jag skulle jobba lite på Hemmakväll samt träffa underbara vänner och Max skulle fota ett bröllop i Göteborg.
_______
I Borås har vi något som kallas Sommartorsdagar, och det är att varje torsdag under lite mer än en månad kommer det någon känd svensk artist och spelar på Stora Torget. Det blir någon slags folkfest och hela Borås syns inne i centrum. Första torsdagskvällen, den första juli, samlades jag och tjejerna som var med i Varberg i parken för att verkligen fira sommaren! Vi satt i stadsparken och drack cider och gick sedan in mot torget för att titta på Erik Grönwall som var artisten för kvällen. Vi fick till och med en bild med bandet efteråt! ;)
_______
Den nionde juli var det dags för party igen, och med ingen mindre än världens bästa kusin. Hon och jag har underbart roligt tillsammans. Att vara bästa vän med någon som man dessutom delar blodsband med, det är något speciellt.
_______
Den elfte juli packade jag väskorna, igen. Nu var det Stockholm, igen. Jag tycker om staden för varje gång jag är där, så bussresan på 5,5 timmar är faktiskt helt okej. Tio dagar spenderades i Stockholm och vi har haft närmare trettio grader varje dag och strålande sol, så det har nästan varit som att vara utomlands. Det har varit toppen! Det har blivit väldigt lite foto på både mig och Max, han har mest fokuserat på att fotografera blommor och insekter och annat tråkigt, så jag bjuder på en fin sommarbild på mina vackra skor istället ;)
_______
Nu är jag hemma från Stockholm för den här gången, Max är kvar däruppe. Anledningen till varför jag åkte hem redan och ensam är för att jag har ett extrajobb att sköta och plus att på fredageftermiddag drar jag och min käre far ut på Road trip. Vi brukar ofta umgås mycket på somrarna och åka iväg till olika ställen, nästan enbart för att fika, ha ha. Men nu ska vi alltså iväg på en road trip, med ett riktigt mål. Vi ska på släktträff uppe i Norrland, där släktingar från både Sverige och USA kommer samlas. Kommer bli mycket trevligt och spännande!
Nu ska jag återgå till livet, som faktiskt känns alldeles... alldeles underbart!