♥ 2010-02-20

Då var jag här igen. Vet egentligen varför jag uppdaterar, men jag vet att mamma blir glad iallafall.
Idag är det lördag och jag har för första gången på länge börjat vara ledig lite oftare på helger. Mycket uppskattat! Melodifestivalen är det tydligen ikväll också. Har aldrig varit särskilt intresserad av det, ESC kan vara helt okej men inte alla dessa delfinaler i Sverige. Så sjukt tråkigt. Men ikväll ska jag kolla! Darin ska tydligen vara med och han är något extra så honom vill man vila ögonen på. Malvina kommer förbi ikväll och det blir hemmagjorda hamburgare, Darin och tjejsnack för hela slanten. I like.
I skolan är det fett mycket just nu. Grammatiktenta på ingång. Grammatik! Det är svårt men kul. Ibland är det kul. Oftast är det svårt. Men jag tror det ska gå bra.
Det bästa med skolan just nu är iallafall dom härliga människorna jag hänger med där. Mycket mysigt folk som även har börjat glida ihop på fritiden. Minst en gång i veckan lagar vi mat och kikar film. Här har ni dem, knasbollarna:

♥ Vad som hänt sen sist....

Inte ofta det uppdateras här, inte...

NU har jag iallafall firat jul, haft det roligt på juldagen, åkt till Stockholm och firat nyår där, kommit hem från Stockholm, börjat skolan igen och FLYTTAT!

. . . . . . .

Julafton spenderades med familjen hemma hos syster. Jättemysigt, verkligen. Och många fina julklappar fick man. På juldagen hade jag förfest hemma hos mig med mina absoluta favorittjejer!

Juldagen! Jag och Rebecca


. . . . . . .

Den 27e satte jag mig på ett tåg upp till Stockholm. Jag hade det underbart där uppe! Hälsade på mina kusiner som bor där uppe och firade även nyårsafton tillsammans med dem. Var först på en fest på Söder för att sedan titta på fyrverkerier vid Slussen och för att sedan dra vidare till en annan fest nära Stureplan. Jag hade den bästa nyårsaftonen i hela mitt liv, och det kan jag tacka Stockholm för! Det var verkligen vad jag behövde, att komma bort.

Den första festen. Jag och mina kusiner.


Den andra festen. Jag och Max.



Sedan började jag skolan igen, och vår "klass" splittrades. Innan gick alla lärare tillsammans under två allmänna kurser, men nu läser vi våra inriktningar. Och typiskt att jag bara blev vän med de som pluggar till förskollärare, för dem ser jag inte ofta längre! Tur att alla bor rätt så nära, så man kan träffas ändå!

. . . . . . .

Den 23 januari flyttade jag ifrån min och Marcus gemensamma lägenheten. Hela familjen var med och hjälpte till. Även Elin, 4 år. Jag har nu kommit iordning och jag ÄLSKAR den här lägenheten. Den är rätt så liten, men helt okej ändå! Den passar mig perfekt, och går jag snabbt så är jag nere vid skolan på 7 minuter. Perfekt!

. . . . . . .

Just nu flyter allt på. Med skolan, med vänner. Och våra torsdagsfester! De är verkligen helt galna. Här i Borås är det på en nattklubb gratis inträde för studenter på torsdagar och även halva priset i baren. Så varje torsdag brukar vara en given utgång.


Några bilder från många av våra torsdagskvällar:

Twister hemma hos mig


Malvina och jag hemma hos Kim


Jag och Alex hos Jesper för cirka en vecka sedan.


Jag har druckit tequila hemma hos Max.