♥ I Oslo

Yes, då är vi i Oslo! Kom hit igår eftermiddag och efter att vi vandrat omkring ett bra tag med världens tyngsta väskor så kom vi till lägenheten där Marcus ska bo. Riktigt fin faktiskt fast väldigt liten.

Idag har vi varit nere i ett stort köpcenter och kikat lite, hur många fräscha affärer som helst :) Åt lite glass också. Nu är vi bara hemma och tar det lugnt, har precis ätit lite mat och Marcus försöker få in kanalerna på tvn haha. Går ikke bra!

Vill att dagen ska gå sakta.. för imorgon åker jag hem. Ensam. Vet sedan inte när vi kommer träffas igen iochmed att vi båda har det riktigt kasst med pengar denna månaden s vi vet inte om vi kommer ha råd att träffas så mycket. Det kostar ändå lite att åka upp hit. Menmen, det löser sig väl. Kärleken övervinner allt! :)

Har tagit lite bilder, som jag antagligen lägger in när jag kommer hem imorgon. Pussciao!


♥ Oslo, here we come

Imorgon bitti åker jag och min Marcus utomlands. Haha, ja, hela vägen upp till Norge.
På söndag kommer jag hem igen, men han kommer stanna kvar. Oh, baby jag kommer sakna dig så mycket! Sedan vet vi inte när vi kommer träffas igen... men hoppas på att det blir rätt så snart iallafall.

Har haft en heldag på stan med Malvina och Madde. Har varit underbart kul. Hittade dock ingenting, så jag köpte ett par solglasögon till Mackan. Han blev glad iallafall, höhö. Köpte hårfärg också. Har precis sköljt ur det, så har inte sett resultatet riktigt ännu.

Ska packa nu, och sedan blir det American Pie 2! Ciao bombonas!

♥ Snygga?

image1033

♥ Good morning fellas

Godmorgon mina vänner!
Är uppe relativt tidigt idag och jag har sovit underbart gott! Har inte vaknat en ända gång, vilket har varit ovanligt de senaste dagarna. Är fortfarande lite döv. Om man kan säga "lite döv". Men känner att det börjar fixa sig nu.
Har dock fått ont i halsen. Haha, jag blir aaaaldrig frisk!

Idag ska jag ner till stna och träffa Malvina. Vi ska fika och gå och kolla vad uppsättning av mitt hår till balen kostar. Kommer bli spännande.

Nu ropar duschen! Ciao!

♥ I lördags

Emilia och jag  hemma hos Carro


Helena och jag hemma hos Carro


I love you


Frida och jag i kön till Harrys.


Träffade mina favoritgrabbar på  McDon. Pierre, Micke och Kjellberg.

♥ Onsdag

Har försökt logga in på bloggen i flera timmar nu, men inte lyckats. Måste väl bero på att de håller på och byter bloggplattform. Hm..

Har varit kass på uppdatering nu senaste, men får skylla på att jag har mått skit. Har haft så ont i mina öron att jag inte kunnat sova eller göra så mycket annat för den delen heller. Har vart halvt döv också.
Idag var jag på vårdcentralen och fick veta att jag har inflammation i mina båda hörselgångar. Inte öroninflammation, men nästan. Och vad ont det gör! Har fått örondroppar idag och hoppas det blir bättre snart.

Nu sitter jag hemma och tittar på So you think you can dance Scandinavia. Riktigt bra!

♥ Måndag

Hejsan hoppsan mina vänner.

En vit påsk fick vi, det var helt otippat.

Helgen har gått i kärlekens spår. Har spenderat mesta tiden med min älskling och det har varit underbart!
I lördags var vi på dagen hos hans syster på påsklunch. Mucho trevligt! Kvällen tillbringade jag med mina tjejpolare och en vodkaflaska. Det var helnajs. Var inne på Harrys en sväng och sedan drog vi vidare till Tonic.

Resten av helgen har mest handlat om film, film och film.

Men det har varit mys! Fast idag är jag sjuk så Mackan gick ner till Borås Kebab för att köpa hamburgare. Dock för mina pengar, men ändå. Ha en bra måndag! Ciao.

♥ Gårdagens photoshoot

Bilder till årets elevkatalog ;)
189850-1030
189850-1032
189850-1031

♥ Hey you!

Är med i tidngen, yey. Hela artikeln finns ---> här.
image1015

♥ Modevisningen

Igår under repetitionen:
Jonas, jag och Camilla


Modevisning @ Viskastrand:
Jag och Farre


Natasha och jag


Äntligen över!


Jag och Jonas leker


 <- frisyren (tuperat till max!)


(((TISHORNA VI VISADE UPP HITTAR NI HÄR --> SHIRTDESIGN)))

♥ Onsdag :)

Vilken dag!

Kom till skolan vid åtta och vi modeller satte genast igång med att göra oss iordning. Jag kunde inte sluta tupera så mitt hår är som en boll.. Kommer bli kul att få ur det sen.
Vi skulle ha modevisningen klockan halv tio, och klockan nio gick brandlarmet, så vi fick fixa det allra sista med hår och smink ute på skolgården. Haha.

Sedan var det dags och jag har nu börjat förstå vad spaghetti-ben är för något. Jag var så nervös att det kändes som om benen skulle vika sig under mig! :P Men det gick bra ändå. Andra gången gick det ännu bättre.

Hela skolan var och tittade och vilken kick man fick när man gick där! :) Woho.
Har tagit en massa bilder, lägger upp dem när jag kommer hem. Är fortfarande i skolan.
Ciao!

♥ Tisdag

Vädret är allt märkligt. I förrgår var det varmt och soligt och igår var det nästintill snöstorm. Idag har det varit kallt men soligt. Menmen, med sol så funkar allt.

Är på jobbet nu. Dagen i skolan har spenderats mesta dels på catwalken och det verkar bli riktigt bra. Trots att vi bara haft två dagar på oss. Imorgon är det modevisning. Kommer bli helnajs!

Senare, när jag slutat, ska jag åka upp till Malvina. Var längesen jag träffade henne nu, så det ska bli trevligt. Ska ta ut henne på fönstershopping! ;)

Pussciao


♥ Modevisning och spruckna jeans

Hade repetition för modevisningen idag och det gick hyfsat bra. Jag ska gå modevisningen tillsammans med Farre, men både han och jag har svårt att hålla oss seriösa. Men kul är det!


image1012


Mina favoritbyxor som jag haft i tre år gick dock sönder. Jag skulle spela förälskad rockstjärna och slängde mig på mina knä och RIIITSCH! så sprack dem i knät. Attans.
image1013

♥ Say what?

image1011

Haha.. (?)


♥ Måndag

Idag när jag skulle in till stan blev jag otroligt förvånad. Det var ju nästan snöstorm ute!
Jag som hade ägnat morgonen åt att fundera över vilka solglasögon jag skulle ha idag.
Det som var så fint väder igår.

image1009
image1008

♥ The helg - söndag

Igår gick jag och Marcus en sväng på stan och mitt på Stora Torget stod det ett fint påskträd. Det var fint väder och det var ett fint påskträd.

image1007image1003

♥ The helg - lördag, partey!

Jag, Dan och Frida på bowlingen


Vi är happy - Jag och Frida


Mina och Stephanies bowlingskor. Nice huh? ;)


Förfest! Jag och Frida


Förfest! Frida och jag


Vi tjejer som var ute. Jag, Elin, Frida och Tiffy. Anna står bakom kameran.

♥ The helg - lördag, kalas

Födelsedagsbarnet Felix och lillasyster Elin
image1005

Elin busar med morfar
image1004

Jag och Felix <3
image1006

♥ Norge nästa.

Nu är det bestämt.

Om en vecka och en dag så flyttar min Marcus till Norge. Till Oslo.
Visst, det är inte så jättelångt dit men mitt hjärta kommer skrika av saknad.

♥ The helg

Som vanligt brukar jag ha så mycket att göra under helgen, så det har inte blivit någon uppdatering..
Iallafall!

Fredag: Efter en jobbig vecka i skolan ville jag bara ta det lugnt hemma med min älskling. Alex på jobbet hade tråkigt och tog min tid, så jag slapp jobba. Snällt! :)

Lördag: Gick upp tidigt för att gå ner till stan och köpa present till Felix som fyllde 3, samt köpa lite kläder till mig att ha på mig på kvällen.
Var på kalas i någon timme och sedan började jag göra mig iordning. Träffade tjejerna och vi åkte taxi till bowlingen där vi skulle träffa de andra klockan tio. Haha, jag vann! :)

Drog vidare till Swing vid halv tolv, och när klockan var två gick jag och baby hem. Kvällen var jättebra! Skakade verkligen mina lurviga ;) Bilder kommer ikväll.

Söndag: Jag och Marcus bestämde oss för att ha en riktig slappdag. Låg inne i sängen, framför tvn nästan hela dagen fast det var solsken ute. Kvällen spenderades även den framför tvn i sällskap av en pizza och filmen Hide and Seek.

Idag är det måndag och jag har precis varit på ungdomsmottagningen för att uppdatera min barnmorska om hur det går med min p-ring. Och det går faktiskt rätt så bra, förutom att jag glömde sätta i den sist. Haha :P
Men jag ska nog fortsätta med dem, beror på om jag klarar av att styra mitt förbannade morgonhumör.

Snart ska jag till skolan för att träna inför modevisningen jag ska vara med i på onsdag. Ha en bra dag!
Ciao!

♥ Pictures

Redovisningen gick hur bra som helst! Vi fick folk att skratta och det var det som var meningen...

När alla redovisat så var det dags för fika i lärarrummet.
En tårta för varje inriktning: Tryck, video, graf, foto, text och ljud.
Här har vi tryck och video, de andra fick jag inte tag på.
 
Och vår klass hade bråttom som vanligt. Ljud ;)
image997


Efter fikat skulle vi åka lite bil. Camilla skulle köra hem mig och Marina. Ida, Natasha och Simon åkte med i bilen också. Vi satt fyra i baksätet, så jag fick sitta lite utanför bilen:
 (Haha, höll riktigt hårt i mobilen där. Hade ju inte vart så skoj att tappa den andra dagen man har den :P )
Camilla är galen...

♥ Projektredovisning

Nervositeten börjar komma krypande.. Ska redovisa om en timme om vårt projektarbete. Vi har dock inte förberett oss så mycket och igår var Ida ute och svirade och är fortfarande alkoholpåverkad. Haha, smart!

Men jag får lita på att hon gör ett bra jobb och inte börjar fnittra mitt i allt.

Nej, nu ska jag ner och förbereda mig! Wish me luck! :D

♥ VG på båda proven

Jadå, lite stolt är man ju allt ^^

image993

image994

♥ Hemmakväll hos Alexa

Var nere på "Hemmakväll" innan , och hämtade min nya jobb-tshirt.
image991

Köpte även lite godis.


♥ Ego


♥ Hemmakväll

image990

Idag byter Videomix namn till Hemmakväll. Enligt mig är det en försämring. Videomix är så inpräntat i folks huvuden, speciellt här i Borås.

Det kommer bli svårt att vänja sig.. haha, kommer fortsätta att svara "Videomix, det är Alex" när jag jobbar av vana. Men får väl se till att lära bort det. Men Hemmakväll, det är så fult! Det är så svenskt, lantigt och allmänt fult. Videomix är mycket bättre. Men chefen ville ha bort ordet Video eftersom att han tycker det är föråldrat.

♥ Godmorgon

Godmorgon! Börjar egentligen klockan åtta, men jag och Ida är så gott som klara med vårt projektarbete, så vi tänkte så en liten sovmorgon idag. Tänkte åka dit om ungefär en timme...

Vaknade för cirka en timme sen.. Har sagt hejdå till Marcus som åkte till jobbet, duschat och druckit oboy och nu tänkte jag sminka mig. Hoppas ni får en bra dag! :)

Taget med min mobilkamera :)

♥ Leker med min nya mobil...

Iih, den är såå fin! Im inlove! :D Och den är huuur bra som helst! Ingenting mot min gamla skitmotorola.

Och ja, jag gillar lila ;)

♥ Yeah!

Woho, bilden på mig och Marcus hamnade i Louice, Helens och Camillas projektarbete.
En novell som handlar om otrohet. För visst ser vi lite otrogna ut? ;)


De klippte dock bort Marcus mobil, kände väl att den inte riktigt passade in...
Undra varför.

♥ Lunch

Har precis varit och ätit lunch med Marina. Och såhär stod det på matsedeln idag:

image989

Vi hade inte stora förväntningar kan jag lova. Kålpudding. Låter det gott? Nej. Köttkaka. Låter det gott? Nej inte så. Men köttkakan gick faktiskt att äta. Tråkigt att de väljer ett så motbjudande ord bara.

♥ Onsdag

Då är man i skolan idag igen. Känns som om det är det enda jag gör - går i skolan. Det blir väl lätt så...

Igår var det mys som stod högst på schemat. Jag och Marcus gick ner till stan och köpte mat och sedan slappade vi framför en film.

Idag är det skola fram till klockan tre, sedan i eftermiddag vet jag inte vad jag ska göra. Hade tänkt att leka med Malvina men hon har impulsåkt till skåne. Får väl se att hitta något annat att göra, hehe.

Back to work!

PS. min
nya mobil kommer nog idag! Woho!

♥ Jag gillar bilden

image988
Jag och Ida har pyjamasparty i hissen på hotellet i London.

♥ Tuesdays

Halloj i hallonskogen!

Jodå, jag tycker fortfarande att livet flyter bra i bra form. Trots att jag har tråkigt på jobbet.

Ikväll är det lägenheten som gäller. Ska bli hur skönt som helst att komma bort lite från hemmets alla vrår. Jag och Marcus kan gå nakna helt fritt. Är inte det toppen?

Det är konstigt, jag som brukar avsky tisdagar.

Back to work.

♥ Life's good

Är i skolan idag med, trots att det är studiedag. Igår satt vi här från klockan 9 till 16.30 men idag ska vi nog bara vara här tills cirka halv två. Vi är nästan helt klara med projektarbetet! :) Måste bara bränna ut en CD och skriva ut en bok.

Nu har vi nästan precis kommit och jag och Ida sitter och äter frukost. Hon med sin korvmacka och jag med min fruktsallad. Mycket gott! Melon- och mangomix.

Ska jobba idag också, börjar klockan två men jobbar bara till halv fem. Känns mycket bra.
Liver flyter på bra nu för tiden! Hoppas ni har det bra med :)


♥ Eeny, meeny miny School

Jag och Camilla
image987
Hittat på
Lollos bilddagbok

♥ Måndag

Tjoho!

Sitter i skolan just nu och jobbar med projektarbete. Idag har alla skolor i Borås studiedag, men ändå är denna sal nästan full. Alla treor är här och jobbar med sina projekt. Vi ska ha den stora redovisningen på fredag. Hoho, nervöst!

Skriver mer ikväll!

♥ Söndag

God förmiddag allihopa.
Gårdagen var helt okej. Jobbade från klockan tio till halv sex och det gick fint. Förutom att killen jag jobbade med var hur dryg som helst, men det blev genast bättre när Carro kom klockan två.

Kvällen spenderades med min älskling. Vi badade badkar men ungefär ett tjugotal tända ljus. Hur mysigt som helst! Åt även kinamat och vi båda somnade till "Hur man blir av med en kille på 10 dagar". Hehe.

Idag vaknade vi sent och än så länge har vi inte hunnit med mycket.. Vi har iallafall tittat på Lady&Lufsen. Haha, den är så bra! Ikväll ska jag jobba. 16.45-23.15 och imorgon är det skola som gälller, fast det egentligen är studiedag..

Nej, nu ska jag vara lite social mot Marcus! Puss och ciao!

♥ Hemma (igen)

Sitter här nu ensam på mitt rum efter fyrtio minuter i badkaret. Så skönt! Jag + bok + bad kan aldrig gå fel. Kvällen har spenderats hemma hos Patrik tillsammans med Malvina och några fler kompisar. Var trevligt men idag känner jga mig känsomässigt utmattad så gick rätt så tidigt.. Snart kommer Marcus hit, har saknat hans kramar väldigt mycket idag så kommer bli helmys när han kommer hit. Just det, han ska ju komma med bussen nu. Ciao!

♥ Hemma

Hemma från begravningen.

Det var nästan fullsatt i kyrkan. Man märker att J gjort itnryck på människor hon mött. Det var lärare där från högstadiet samt fritidsledare från fritidsgården. Och självklart även familj, släktingar och vänner.

Begravningen var väldigt vacker. Och jag tror att vår rad grät mest om man bortser från familje-raden. Jag grät floder, vilket jag inte trodde jag skulle göra. De senaste åren har jag inte stått J nära.. vi har umgåtts ibland, men bara tillsammans med andra gemensamma kompisar och har även hälsat på varandra när vi mötts på stan.
Men ändå grät jag. Jag grät för hennes familj, för mina vänners skull och framför allt för J. Att hon tyckte att världen var en sån olycklig plats att hon inte längre ville vara kvar. Jag såg på hennes syster där hon satt helt förtvivlad och tankarna gick till min egen syster. Vad skulle jag göra om min syster gick bort? Jag vill inte ens tänka tanken..

Hoppas ni haft en bättre förmiddag än jag i regniga Sverige iallafall.
Ta hand om er där ute!

♥ Begravning

Idag kommer bli en lång dag. Det är fint väder och den är dagen har väl egentligen alla förutsättningar till att bli en jättebra dag. Men.. jag ska på begravning. En barndomsvän till mig gick bort för några veckor sedan och idag hålls alltså begravningen. Jag vet egentligen inte mer vad jag ska säga...

Är iallafall 100% säker på att begravningen kommer bli underbart fin och att alla kommer gråta floder.

♥ Shopping! Yey

Idag när jag slutade (15.30) hade jag inte alls lust att åka hem. Visserligen hade jag en enorm huvudvärk, var jättetrött och var utsvulten. Men jag valde att ta en sväng i stan istället. Känns som att det var så längesen ;P

Det som fick följa med mig hem var iallafall:

Ljusgrå leggings från Lindex (79,50:)- , Tunika från Indiska (129:-) och mörkgrå leggings från Lindex (129:-) samt ett par silverörhängen med grön kant från Indiska (29,50:-). Mucho nöjd!

 
  


♥ Sunshine

Fick inte tillbaka våra engelskaprov idag. Suck.
Men något annat vi kan glädja oss åt är att snön har smält bort och nu är himlen blå igen. Vädret är la
märkligt?

Har engelska just nu, men i och med att den lektionen är på tre timmar har vi tjugo minuters rast nu. Gah, engelskan är så tråkig. Jag och en massa tvåor. Hej, kul.

Nu ska jag väl springa tillbaka. Ciao!

♥ Sommar och sol

Sitter i skolan nu tillsammans med Ida. Var precis inne i en ljudstudio för att lyssna på vårt projektarbete. I studion bredvid satt några tvåor och sjöng med fulla halsar "Sommar & Sol" med Markoolio. Haha, vi kunde inte låta bli att ställa oss utanför och tjuvlyssna. Stod där och fnissade lite, och självklart kommer ljudläraren. Haha..

Nu sitter vi och fixar och trixar med det sista, men nu alldeles snart är vi klara!
Engelska i eftermiddag också, får nog reda på resultatet på provet vi hade förra veckan-
Ciao!

♥ Vad hände?



Idag har det varit fint väder. Såpass fint att vi har haft solglasögon på oss.
Tittade precis ut genom fönstret och vad är det jag ser?

Snö.. massa snö! Vad hände liksom?

image982
image983

♥ About me

DIG:

 1. Hur lång är du? 
169 cm 
2. Vad vill du bli när du bli stor?
Rik.. men det kommer jag nog inte bli eftersom att jag vill bli lärare också.
3. Vad pluggar du?
Media/ljudteknik/radio, tredje året.
4. Har du långt hår?
Nja, sådär. Till axlarna.
5. Vilken hårfärg har du?
Mörkt brunt, med några få blonda slingor.
6. Sminkar du dig?
Yes. Fast oftast bara foundation och mascara.
7. Har du haft sex senaste månaden?
Hihi.
8. Vad har du för färg på dina underkläder just nu?
Svarta.
9. Har du kysst någon idag?
Hah, jag tvingade Marcus trots att jag är sjuk...

FAMILJEN:

1. Bor dina föräldrar ihop?
Nej
2. Vem är bäst, mamma eller pappa? 
Båda två!
3. Hur många syskon har du?
Två. Simon 18 år och Rebecca 24 år.
4. Vad är det senaste du sa till din pappa?
Kommer inte ihåg ^^
5. Vilken mat lagade din pappa senast?
Korvstroganoff. Mm!
6. Hur många ställen har du bott på?
Två ½.
7. Vem i din familj stör du dig mest på?
Haha, måste väl bli min lillebror. Om jag får välja någon i min släkt skulle det bli betydligt mycket lättare...
8. Vilken familjemedlem är snällast?
Mami.
9. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon?
Det var nog när jag gick på stan med syster Becca. Det var ett tag sedan nu.

KOMPISAR:

1. När var du senast med nån kompis?
Var med Ida i skolan idag ;) Och med Frida innan.
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar?
Malvina. Har knappt sovit hos nån annan ;P
3. Har du kysst nån kompis?
Jadå, en hel del av dem faktiskt.
4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med?
Yes.
5. Vem har du varit kompis med längst?
Frida och Pierre.
6. Vem känner dig bäst?
Malvina.
7. Längsta tid du varit osams med en kompis?
Hm, några dagar kanske.
8. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det?
Ja, annars är jag ju ingen riktig kompis ^^
9. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar?
Nej. Vill jag inte umgås med någon så gör jag inte det.

KLÄDER:

1. Vad har du på dig idag?
Mjukisbyxor (jag är faktiskt sjuk!), randig t-shirt och svart hoodie.
2. Har du bytt om idag?
Nej :P
3. Favorittröja?
Min randiga tshirt eller min svarta hoodie.
4. Sexigaste klädesplagget på andra könet?
Baggyjeans.
5. Har du gett bort kläder nån gång?
Ja
6. Har du ångrat ett klädköp nån gång?
Ja, vissa impulsköp hehe.
7. Har du handlat kläder genom internet?
Nej, har aldrig vågat ; )
8. Har du ljugit om bh-storlek nån gång?
Nej, har aldrig behövt!
9. Fulaste plagget andra könet kan ha?
Stringkalsonger? Eller kläder de helt enkelt inte passar i.
10. Vad använder du för skor?
Just nu, stövlar eller sneakers.

VÅGAR DU:
1. Skrika åt dina föräldrar?
Ja, om de förtjänar det hah.
2. Klä dig annorlunda?
Ja
3. Vara dig själv?
Ja. Take it or leave it.
4. Visa dig i bikini/badbyxor?
Hahha jaa
5. Fisa inför din pojk/flickvän?
Haha, take it or leave it var det ju.
6. Pierca dej?
Nej, fast vill inte heller.
7. Ge dig på utmaningar?
Ja
8. Ha sex på offentlig plats?
Yeah!
9. Vara omogen?
Självklart!
10. Äta småkryp?
Usch.

SKOLAN:
1. Vad heter din skola?
Viskastrandsgymnasiet
2. Vad heter din favoritlärare?
Rosa Öhrn, ljud och Anna Grahn, svenska.
3. Vad är ditt favoritämne?
Ehm. Svenska.
4. Snyggaste läraren på skolan?
Kuratorn :D
5. Har du bra betyg?
Jag är nöjd iallafall.
6. Tråkigaste ämnet?
Projekt och företagande, arbetsmiljö och säkerhet.
7. Har du skolkat mycket senaste året?
Ja, faktiskt..
8. Hur tar du dig till skolan?
Mamma kör.
10. Har du gjort mer än kyssas med någon när ni varit i skolan?
No comments...

RANDOM:

1. Vet du vem FATO är?
haha nej...
2. När tuggade du tuggummi senast?
Idag.
3. När var du på semester senast?
Gah. Montenegro förra sommarn. Underbart!
4. Vilken färg är det på din tandborste?
Rosa.
5. Är ditt hår tråkigt?
Nej, det är koooolt!
6. Vad har du för påslakan just nu?
Vitt med gula och svarta prickar på.
7. När såg någon dig naken senast?
Inatt.
8. Hur ofta duschar du?
 Varje morgon
9. När ska du gå och lägga dig?
Om en timme kanske.

♥ Bamboo-örhängen säljes!

image981

8,5 cm i diameter.

Från Cooco, köpte dem för 165:- men säljer dem för 100:-. Skriv en kommentar eller maila mig ([email protected]) om du är intresserad.

----

Någon frågade hur stora de är:
Jag antar att ni förstår att det är jag till vänster ;)
(tyvärr enda bra bilden jag hittade på mig och örhängena tillsammans)

♥ Shoo brorshan bre jao!


.. haha, var bara tvungen.

Har precis ätit McDon och shit vad längesen det var! Fast det gör inte så mycket, tycker faktiskt inte att det är speciellt gott.. Skolan gick bra idag. Jag, Ida och Marina gick loss på kameran och så var inte så mycket mer med det. Blev inte så mycket mer gjort, förutom att jag och Ida satt och fixade med bilderna i ps några timmar och sen åkte vi hem.

Ikväll blir det coolt. Ska kika Men in Trees, Top Model och lite så. Marcus jobbar kväll, så tonight is gonna be a ensam kväll/natt. Ska försöka somna tidigt också, för imorgon väntar en lååång dag!

Ciaaaao!

♥ Mår lite bättre nu

image980
Syns det?

♥ Ps..

Grattis Lollo till körkortet ;)

♥ I'm in skolan

Efter att fått i mig en hel del magnecyl så känner jag mig genast piggare.
Sitter i en datasal i skolan nu med Ida och Mini. Borde väl sätta igång med projektarbetet snart, men jag sitter och läser bloggar och Ida fixar sin bloggdesign och Marina läser bloggar hon med.
Så snart... ska vi sätta igång.

Det är fint väder idag och det hade ju inte varit fel att sätta sig på ett café med uteplats och bara känna solen. Är säker på att jag redan hade känt mig bättre då. Nej, nu ska väl vi sätta igång.
Ciao!

♥ Fortfarande sjuk

Igår när jag satt på jobbet kände jag mig lite bättre. Men jag tog ut lyckan i förskott.
Hela kvällen igår låg jag och hade feberfrossa. Frös jättemycket men var jättevarm. Har legat hela natten och vridit mig, skakat och drömt feberdrömmar.

Idag är febern borta, men jag har ännu mer ont i halsen än igår men jag känner mig piggare så det är väl ett plus i kanten. Är hemma från skolan idag, men tänkte åka dit om en timme för att jobba lite på projektarbetet som ska vara klart nästa vecka. Det brinner i knutarna! Heh..

Hoppas ni mår bra idag iallafall! :)

♥ Sjuk idag

Tisdagar brukar inte vara bra och det är inte den här tisdagen heller.
Jag har blivit sjuk! Kände av det redan igår kväll och när jag vaknade imroses hade jag ont i halsen så att jag trodde jag skulle kvävas. Drog mig upp iallafall och iväg till skolan. Har fått sitta med solglasögon inomhus hela dagen. Jag är nämligen såpass ljuskänslig att ögonen bara rinner om jag får minsta ljus i ögonen.

Efter några timmar orkade jag inte stanna i skolan mer, så Marcus var riktigt gullig och kom och hämtade mig. Vi åkte hem till mig, satte på en film men jag somnade. Och det var riktigt härligt! Nu mår jag faktiskt mycket bättre, dels för att jag fick sova och dels för att jag fick i mig lite alvedon. Har fortfarande ont i halsen, men är lite piggare så det är helt ok.

Sitter på jobbet nu, och är inte speciellt jätteavundsjuk på de som är ute i solen. Som sagt är jag väldigt ljuskänslig, även när jag inte är sjuk, så nu är det mer en pina att vara ute trots solglasögon.

Hoppas ni haft en bättre dag än mig, hah!

♥ With you

And you mean to me
What I mean to you
And together baby
There is nothin we won't do
Cuz if I got you
I don't need money
I don't need cars
you're my all

image978

♥ Bästa låten just nu:

Michael Jackson feat Akon - Wanna be startin' somethin'


I LOVE IT!

♥ Today the vår is här

Idag verkar det som om våren kommit och hälsat på. Hope you stay!
Hade en kort dag i skolan, men det var lika svårt som vanligt att slita mig från sängen när min mys ligger och myser. Men jag klarar't. Träffade Ida på Pressbyrån och köpte frukost.

Hade religion i en och en halvtimme sedan gick jag ner till stan, till den nya restaurangen Pinocchio och träffade Fahre och Jack och åt lite tillsammans med dem. Sedan åkte jag hem, och nu sitter jag här. Ska alldeles strax dammsuga och sen ska jag kanske ta en sväng till stan. Är på världens shoppinghumör men har ingen att shoppa med. Får se hur det blir med den saken. Ha en bra dag!

♥ Igår!

En riktig heldag med Malvina var det igår.
Träffade henne i Knalleland. Vad vi var på jakt efter visste jag inte riktigt men vi båda hade fått lön så shoppa ville vi. Hittade bara lite smågrejer som ögonskugga, foundation och en ring men jag är lika nöjd för det.

Började göra oss iordning vid sju hemma hos Malvina och Robin. Robin och Risto gjorde oss sällskap och sedan körde vi ut till Drared där det skulle vara fest hos Micke. Spelade Fuzzy Duck och alla blev jättefulla. Risto tyckte det var kul att leka med pulverbrandsläckaren så till slut var det vitt pulver i hela huset. Såg nästan ut som om det hade varit värsta kokainfesten, haha.

När klockan var runt 23 åkte vi ner till stan och intog Tonic. Skakade våra lurviga där ett tag och när det var dags att åka hem träffade jag på Fahre, Dzeno och deras kompis så jag fick skjuts hem av dem. Snällt, för så onykter som jag var har jag svårt att tänka mig att jag skulle hitta hem, heh.

Slocknade nästan direkt här hemma och nu har jag vaknat, gått upp och duschat och känner mig redan lite bättre. Nu ska jag städa! Kul. Not. Ciao!


♥ Tacoskväll

Vilken kväll det varit!

Det som till en början bara skulle vara jag och Marcus, hemma en fredagskväll med tacos och film, slutade med att vi blev några fler. Jag bjöd med Frida, Erik och Fhager och vi åkte allihopa iväg till City och köpte tacos-tillbehör för 400 kronor. Haha! Men gott var det. Åkte sedan till Videomix och köpte två kilo godis och sedan bar det av hem till "mig och Marcus".

Jag och Frida (killarna hjälpte till litegrann) stod för matlagningen och jag kan säga att det blev väldigt lyckat! Inte för att det är så svårt att laga tacos, men det var faktiskt första gången för mig. Heh.
Efter maten plockade vi undan, Frida diskade och jag ställde fram godiset. Vi bänkade oss framför TVn för att se The Cinderella man som vi alla hade fått för oss var bra... men som inte alls var så bra när det väl kom till kritan. Lite väl dryg, så vi kollade bara ibland. Efter filmen åkte vi upp till Statoil för att köpa halstabletter och annat viktigt som inte är värt att nämna i bloggen. Självklart spelades Eriks Most Wanted 97-skiva på högsta volym i bilen. Riktigt härligt!

Nu är jag och Mackan hemma igen, och vi ska snart krypa till kojs.

Om jag får säga det själv, så har detta varit en riktig toppenkväll! Har haft superkul. Det kommer med stor möjlighet bli fler tacokvällar, om jag får bestämma.

Godnatt!