♥ Söndag

Har en härlig helg bakom mig! Lugn om inte annat. Har bara jobbat och tagit det allmänt lugnt. Idag har vi haft kalas hemma för Marcus som fyller år imorgon. Grattis baby.

Jag älskar mig själv, jag älskar min sambo, jag älskar min lägenhet, jag älskar mitt jobb, jag älskar mina vänner, jag älskar staden jag bor i, jag älskar min familj. 
Jag älskar mitt liv och jag trivs som fan med det!


Hur kan jag inte vara lycklig? ;)

♥ Torsdag

Dagen har spenderats med storasyster. Det var längesen och det var väldigt roligt. Har köpt en "julgran". Inte en vanlig med barr, kulor osv utan den är 30 cm hög, konformad och i svart halm. Alltså lite ihålig. Den har även bruna lampor i som ger i från sig ett varmt sken. Den är superfin! Står på en pall i hörnet här i vardagsrummet och det ligger redan flera julklappar under. Har letat efter min mobilsladd till datorn hela dagen. Helt förgäves. Hittar den ingenstans. Underligt vad saker kommer bort lätt när man flyttar...

Marcus jobbar på Flyttman idag. Han kommer hem om en timme eller två och då är det dags att laga middag. Har hört att det blir spaghetti&köttfärssås. Yum.


♥ Sushi!

Jag har fastnat totalt för sushi. Äter det minst en gång i veckan.. Alldeles nyss åt jag min veckokvot av sushi. Mums!

Är på mammas jobb och putsar lite på CV+personligt brev. Dags att söka jobb! Igår var Frida, Thess och Millan hemma hos mig och kollade på Desperate Housewives. Mysigt var det, men just detta avsnittet var faktiskt inget vidare...

Vi hörs kanske senare! Ciao

♥ Måndag

Har precis tryckt i mig en tonfisksallad. Mums!

Idag har jag varit och köpt allt man kan tänkas behöva till julklappsinslagning. Presentpapper, tre olika slags presentsnören, julklappsetiketter och tejp. Har även köpt min första julklapp i år. Passar bra idag eftersom att det är exakt en månad till julafton idag.

När jag kom hem från shoppingen satte jag igång och städade hela lägenheten. Har dammat, dammsugit, svabbat, plockat iordning och torkat. Det tog bara två timmar, så det är skönt. Och skinande rent!

Var nere på jobbet en snabbis, pratade lite med Linda och tog med mig fem tjejfilmer hem. På måndagar går det så dåliga program på TV så lika bra att ha en kväll fullspäckad med tjejfilmer.

Nu är det 2 ½ Men :)

♥ Hemma

Nyss hemkommen från en romantisk middag på Oliven tillsammans med min älskling. Hur gott som helst. Men på Oliven är det grekisk mat och därför serveras det väldigt mycket vitlök, tzatziki, aioli och liknande. Jag stinker vitlök i munnen! Haha, älskar smaken men gillar inte riktigt lukten eller eftersmaken...

Tog en taxi hem för vi orkade inte vänta på bussen, så nu är vi inne i värmen igen. Ska kolla klart på Children of men som vi började se på igår. Men som många andra kvällar somnade vi under filmens gång. Klockan 21 blir det Sanningens Ögonblick. Spännande! :)

I veckan som kommer har jag inte mycket planerat, förutom på tisdag då kommer nog mina underbara tjejer hit och kollar på Desperate Housewives hos mig. Kul!

Ciao!

♥ På jobbet...

Står i kassan på Hemmakväll idag. Hade stängning igår och öppning idag.

Igårkväll, efter jobbet, var jag bara hemma och kollade på Dumbo. Underbar film med mycket nostalgi! En rolig grej är att när Dumbo får hicka och ska dricka vatten ur en hink, så börjar han hicka ännu mer och blåser bubblor ur snabeln. Det visade ju sig att det var antagligen öl i den här hinken och Dumbo blev en aning onykter. Men när jag var liten trodde jag att det var diskmedel han fick i sig, och på så vis kunde han blåsa stora bubblor, små bubblor och fyrkantiga bubblor.

Så roligt när man kommer på  hur man uppfattade filmer när man var liten för att sedan se om den nu i vuxen ålder och komma ihåg hur det var. För övrigt så gjordes filmen Dumbo år 1941. Det var innan vi ens hade TV i Sverige.

Måste också passa på att tipsa några av mina vänners bloggar (märkte precis nu att det är jättemånga som börjat blogga, och jag har missat dem!)

Frida, Millan, Thess och Helena.
Bilder på allihopa hittar ni även i ett inlägg lite längre ner på min blogg. Underbara tjejer! :)

♥ Lista...



1. ta fram din mobil.
2. bläddra igenom din inkorg.
3. stanna när du räknat till 10 och skriv första meningen i sms:et.
4. gör samma på varje fråga.


Vad skulle du säga om din flickvän/pojkvän var otrogen?
"Bara säga hej :) Puss"


Vad säger du alltid till din bästa kompis?
"Blire nåt party i helgen eller? Puss  :)"


Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
"Sugen på att börja 17? ;)"


Vilket sms blev du mest berörd av?
"Hur många kilo ska du bajsa ut egentligen?" (HAHA)


Vad säger din mamma innan du går och lägger dej?
"Aa som en bosnie i vattnet"


Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
"J.P Chenet, en vinflaska på boxen!"


Vilka ord skulle du säga till Gud om du trodde på honom?
"Jag har vart vilsen, Lisa"


Vad säger du när du inte får köpa mer öl på krogen för att du är för full?
"Tjaaaaaaaa! Händer ikväll? :D"


Vad sade du till din senaste partner efter första sexet
"Vart är ni? Frida ska gå"


♥ Clearing my thoughts

Det är så skönt att man inte går i skolan längre. Alla dessa intriger... Alla snackar skit om alla..

Något jag insett nu efter gymnasiet är att nu får man faktiskt välja sina vänner. I skolan blir man ihopföst klassvist och förhoppningsvis trivs man ihop. Men man väljer inte på samma sätt som man gör nu. Nu omger jag mig bara bland människor som jag truly bryr mig om och som bryr sig om mig. I skolan tvingades man umgås med folk man inte brydde sig ett dyft om, vilket också gjorde att man inte trivdes till 100%.

Det är hur många som helst som jag spenderade mina tre år på gymnasiet som jag inte ens skulle umgås med ens om jag fick betalt nu. Visst, vi hade kul dessa två, tre år. Men mer då? Inte ett skit, rent ut sagt. Ni lärde aldrig känna mig och jag var inte tillräckligt intresserad av att lära känna er.

Är så glad att jag inte går i skolan längre, för nu kan jag roa mig med verkliga människor som jag själv har valt att umgås med!

Här har ni my famous stars:

Jag och kusin/best friend


Frida och Thesse på picnic somras


Carro, Emilia och Frida i Strömstad i somras.


Malvina, jag och Camilla


Jag och min älskling


Helena och jag


Pierre och jag


Malvina, Frida och jag


Jag och Tash

♥ Just so you know...

Jag har inte dött.