♥ Lite senare...

Nu har himlen öppnat sig och regnet vräker ner.

Känns skönt att jag är inomhus ;)

♥ Sista juni

Imorgon är det juli. Då är det sommar på RIKTIGT. Imorgon ska det regna.

Den senaste veckan har varit underbar. Har varit i Varberg med baby, djurparken med mina kusiner, vart och badat med syster+barnen, badat och solat med baby här i Borås. Det har varit super!

Idag jobbar jag , kommer att jobba nu varje dag ända tills på söndag. Woho! ;-P Nu i veckan ska det ju bli halvkasst väder, och då är det lika bra att jobba.

Ciao

♥ Tävling hos Foki

Ni som har hängt med här ett tag vet ju att jag fullkomligt älskar att fixa mina naglar! (nu på sistone har det dock blivit lite lite bilder, men mobilen gick sönder osv)


Men nu kan man (jag) iallafall
vinna ett helt underbart set med nagellack och annat tillbehör hos bloggerskan Foki (som, för övrigt har de snyggaste naglarna i bloggvärlden, enligt mig)

Så, kom igen nu, håll tummarna åt mig! (båda tummarna helst.)



En salig blandning på mina egna naglar

♥ R I P King of pop

Igår kväll (svensk tid) dog vår popidol Michael Jackson. Han fick hjärtstillestånd, därefter hamnade han i koma innan han avled. Jag tycker det är så sorgligt! När jag var yngre var han en av mina största idoler och nu är han... död. Känns märkligt. Han lämnar efter sig tre barn, vilket nästan är ännu sorgligare; Prince Michael, Paris Katherine och Prince Michael II "Blanket."



http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5432546.ab

♥ Massa bilder från Varberg



Idag åkte jag och Marcus på en dagstur till Varberg! Har varit hur underbart som helst. Superbra väder, bra musik, och världens bästa sällskap!








Dagens låt, lätt! Ted Gärdestad - Vilken härlig dag.

♥ Tisdaaaag

Idag är det tisdag och vi har underbart väder här i Borås! Jättehärligt!

Lite tråkigt är att just idag verkar alla andra jobba, medan jag är ledig. Känns ju lite tråkigt.

Har varit iväg på Netonnet idag, hälsat på pappa på jobbet och nu är jag på mammas jobb. Ha ha, mina föräldrar är mina bästa vänner <3

Snart ska jag bege mig ner mot centrum.. Min plånbok gick sönder idag (har alldeles för mycket cash i den hoho), så jag måste köpa en ny. Älskar när jag har anledning att shoppa! ;-)

Puss och hej leverpastej

♥ Fina vänner och film

Åh, vilka underbara människor jag har i min omgivning!

Först var mamma och Stefan förbi här och hälsade på mig, köpte lite godis osv. Sedan kom favoritkusinen Martina och strax därefter bästa vännen Malvina. Och de två stannade här i lite mer än en timme. Hjälpte mig att återlämna filmer, ställa tillbaka filmer i hyllan och hälsa vänligt på kunderna  som kom in i butiken. Allt för att hålla mig sällskap! Det är väldigt tråkigt att stå i butik ensam, kan jag lova..

Nu slutar jag om en och en halv timme! Ikväll ska jag och Marcus se den andra Pirates of the Caribbean-filmen. Vi såg den första imorses. Älskar att ha filmmaraton! :) Synd bara att det inte var så längesen vi såg Die Hard-kvadrologin och Bourne-triologin, dom är så himla bra dom filmerna! Sist vi hade maraton var förra veckan och då stod Terminator på schemat.

Haha vi ser på för mycket film...



♥ Söndag

Hej mina vänner!

Nu har jag påbörjat mitt arbetspass i en butik jag aldrig jobbat i förut. Än så länge har det gått väldigt bra! :-) Det är ju samma system som vi använder i alla Hemmakvällsbutiker, så det blir nog inga problem.

Ute har solen kommit fram. Härligt! Imorgon ska det tydligen bli fint väder och både jag och min älskling är lediga så kanske åker ut på picnic. Hade varit mysigt!

Jag jobbar till klockan 22 ikväll och då kommer Marcus och möter mig för att sedan ta en kvällspromenad hem.

♥ Marcus och jag på midsommarafton <3


♥ Jobboholic

Idag jobbar jag (igen).

Igår var det midsommarafton. Kvällen började hemma hos världens bästa syster. Det var jag, Marcus, min syster, hennes kille, deras två barn, pappa och min faster Elisabeth. Vi åt jättegod mat och hade det mysigt. Spelade även lite SingStar innan det var dags att åka vidare. Pappa och Elisabeth körde mig och Marcus till en fest en bit utanför stan. Det var väl helt okej, hade varit mycket roligare om jag inte vart nykter :-P Var dessutom jättetrött eftersom jag vart uppe sen sju och jobbar hela dagen. Men vid tvåtiden var vi hemma iallafall och somnade med en gång!

Idag har jag haft världens huvudvärk! Jag tror att det är linserna som spökar... dags att köpa nya nu snart. Nu slutar jag om en halvtimme och jag längtar verkligen hem till min sköööna soffa. Ska försöka hitta en film jag kan ta med hem.

Pusstja

♥ Midsommarafton

Hej mina vänner!

Idag är det midsommarafton! Vad tiden går fort. Var det inte jul nyss?

Idag jobbar jag, hade öppning och så har jag stängningen idag. Lite segt, men äh, skitsamma. Ikväll ska jag hem till min syster på lite grill, SingStar, Guitar Hero och sällskapsspel. Inget undantag i år heller, att jag inte festar på midsommar. Ska jag vara ärlig så har jag nog bara festat på midsommar två gånger i hela mitt liv.  Men jag känner att det är en dag man spenderar med familj och nära vänner. Festa kan man ju göra när som helst...

Jobbar sedan hela denna helgen. Imorgon kväll och på söndag kväll. På söndag ska jag dessutom jobba i en Hemmakvällbutik här i stan som jag aldrig jobbat i förut, nämligen Norrby-butiken. Spännande!

Ha en fin midsommar allihopa! :)

♥ Veckan som gått

Den här veckan har jag inte gjort många knop!

Det har varit rätt dåligt väder så jag har inte varit ute på så många äventyr som jag hade velat. Jobbade tors-sön. En riktig monsterhelg kan jag lova, men riktigt mycket folk och många jobb-timmar. Men lätt värt, jag gillar mitt jobb :)

Idag har jag varit nere på Nikita hos Malvina. Hon har slingat mitt hår och klippt mig. Blev jättenöjd! Ikväll är det dubbelavsnitt och säsongsavslutning på Desperate Housewives. Ska kika på det hemma hos Malvina, tror inte det uppskattas av Marcus om jag tittar på det hemma, he he :-p

Nu ska jag se Top Model, ciaaao!


Just det, köpte ny mobil i fredags! Visst är den fin? :-)








♥ 50% rea på Ur&Penn





♥ Bilder från lördagens bravader




♥ Presenter



Sing Star + två skivor, presentkort, tre halsband, klocka, fotoram, armband, vibrator, tshirt, blommor och en bok.

Tack alla söta!

♥ Saturdays partynails


♥ I lördags

Vilken kväll det var i lördags!

Klockan halv sex på kvällen landade jag och Malvina hemma hos min pappa. Vi fixade naglar, blandade bål och ställde fram gurk- och morotsstavar och dipp.

Mellan sju och åtta droppade de första in och de sista kom vid tio, halv elva. Vi var väl omkring 25 stycken till slut, och vad kuuuul vi hade! Musiken spelades jättehögt och hela vardagsrummet var fullt av människor som dansade. Det var helt great!

Så tack alla mina vänner som var där! Ni gjorde min kväll helt oförglömlig! :* (saknade Theo dock, puss)

Just nu väntar jag på att Marcus ska ringa, för jag vet inte hur man kopplar in kameran i datorn. Men snart vet jag, och då får ni se på bilder!

Tja










♥ Idag, ikväll

Idag är det både kalas och fest. Me like!

Om en timme kommer min bror och hämtar mig och Marcus. Vi ska hem till min pappa på kalas. MITT kalas! :-) Mamma har lovat smörgåstårta och just därför har jag inte ätit någon frukost idag, ha ha. Mmmm!

Ikväll klockan sex beräknas de första komma (även där hem till min pappa, festen hålls där ikväll) på festen. Det kommer bli riktigt nice! Förhoppningsvis regnar det inte ikväll. Kommer nog bli lite kallt ändå, jag ska gå barbent. Tur att vi inte ska vara  utomhus så mycket :)

Den här kvällen kommer bli toppen!!!

PUSS


♥ Ett år sedan idag


♥ Torsday 0406

Hej allihopa!

Idag tog vi en riktig sovmorgon, härligt! Marcus ska äta frukost nu och sedan ska vi storstäda. Kommer bli skönt, när det väl är klart! Alla mina kläder ligger dock på golvet, och det är INTE kul att vika och lägga in i garderoben.

Tur att jag bränt en härlig skiva som ska spelas på min fest på lördag som vi kan lyssna på nu.

ÅH, jag längtar tills på lördag. Det kommer bli sååååå kul! Alla mina vänner kommer och jag hoppas självklart på underbart väder! Ciao!






♥ Idag

Vilken härlig dag jag har haft hemma idag :-)

Eller ja, har inte bara varit hemma men det har varit en härlig dag ändå. Håret blev jättebra efter färgningen, lite mörkt fast ändå bra! Jag har läst klart den fjärde "Shopaholic" boken: En shopaholic får en syster. Jättebra bok! Ska väl traska ner till Bokia imorgon och köpa den femte.

Har annars varit i Knalleland med Malvina idag, på hennes lunch. Köpte två blomkrukor, en sailor-tunika, ett par trosor, hårspray och värmeskyddande till håret. Så det har varit en lyckad dag än så länge!

Ikväll blir det jobb. Visserligen bara två timmar, men det är ändå nåt! :)

Ciaaaaaaaao





♥ Onsday 0306

Dagarna bara flyger förbi!

I söndags var vi ett gäng som åkte till Almenäs och grillade. Hur mysigt som helst! Blev även näset på måndagen eftersom det var så fint väder. Jag, Marcus och Martina låg där och solade några timmar. Det var kallt i vattnet men vi badade fötterna iallafall :)

Igår var jag på Almenäs igen (haha) med Martina och Thessan. Det var dock inte lika varmt, så vi låg bara och myste på en filt. Fyllde år gjorde jag igår också, hela 21 år. Det låter mycket äldre än 20 hehe... Fick den nya Escadaparfymen av Marcus när jag vaknade. Ska tydligen få en till present på lördag när jag ska ha fest. Ska även ha kalas då med familjen, så inga presenter har jag fått än! ;)

Igårkväll var jag hos min allra bästa vän (som ska flytta ifrån mig!!) och tittade på Desperate Housewives och brände skivor till festen på lördag. Fjärde året i rad som jag har fest i pappas hus med alla mina vänner. Kommer bli awsome!!

Nu håller jag på att färga håret, dags att skölja ur snart! Ha en fin dag! :)


Malvina och jag hemma hos min pappa för något år sedan.





♥ Idag fyller jag 21