♥ Hello 2009, goodbye 2008!

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Yes! Jag blev sambo :)
2. Höll du några av dina nyårslöften? Har slutat med nyårslöftena, håller dem aldrig ändå :P
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Ja, min vän Theo fick en dotter och min kusin fick en son.
4. Är det något du saknat år 2008 som du vill ha år 2009? Marcus bodde i Norge den största delen av 2008. Saknade honom!
5. Vad var din största framgång 2008? Att jag har så himla härliga vänner!
6. Vad spenderade du mest pengar på? Möbler ;)
7. Vad önskar du att du gjort mer? Rest mer och sökt fler jobb
8. Vad önskar du att du gjort mindre? Oroat mig och grubblat.
9. Hur tillbringar du nyår? Det blir med mamma, Stefan, syster + kille och bror + tjej. Och Marcus självklart! <3
10. Vem saknade du? Marcus som sagt, Men nu har han ju flyttat hem :)
11. Finns det någonting du ångrar med 2008? Nej, faktiskt inte. Brukar aldrig ångra saker.
12. Vilken del av 2008 var bäst? Första eller andra halvan? Definitivt andra halvan. Våren spenderades i skolan med all stress och all dramatik. Sedan kom the best summer ever och jag och Marcus flyttade ihop.
13. Hur tror du 2009 blir i sin helhet? Jag tror att det nya året baseras på vad man gör på själva nyårsafton. Förra nyårsafton var jag tillsammans med vänner medan Marcus jobbade. Och vad hände? Marcus åkte iväg till Norge och jobbade i lite mer än ett halv år, men jag fick desto bättre kontakt med världens bästa tjejer! Den här nyårsafton ska jag spendera med närmsta familjen och med Marcus så jag hoppas på ett otroligt bra år där jag träffar familjen oftare än tidigare :)

Blandade pics från 2008:

Balen


Studenten


Sommar


Årets första grill


En inflyttningsfest


En till iinflyttningsfest


Utgång


Mys

♥ Har gjort själv:



♥ Juldagen -08

Juldagen spenderades med mina favorittjejer! Här har ni dem på bild :)







♥ Söndag

Sitter på jobbet, har precis börjat. Ska snart ta mig an att sopa upp lite godis på golvet. Ha ha.

Annars mår jag super. Jag känner verkligen att det här är livet jag vill leva. Allt är så bra just nu! Tyvärr finns det ju alltid människor som gör allt för att förstöra en minut av ens liv, men vad gör det? Jag är för bra för sånt!

Jag slutar klockan fem och då ska jag träffa bästa vännerna för glöggdrickande och byte av julklappar. Kommer bli mysigt! Tittade på filmen WALL-E igår, riktigt mysig! Och vi såg den på blu-ray ofcourse ;) Har ju PS3 nu. Woho!

Julen närmar sig verkligen med stormsteg, tänk att det redan nu på onsdag är det julafton. Sick!


♥ Skönt med helg!

Igår var det fredag och det var partey. Förfest hos mig och Marcus med en hel del folk. Körde lite charader och drack och hade roligt. Åkte ner till Trägårn, kollade på Million Stylez. Grymt! Vi shakade som aldrig förr när han spelade Miss Fatty! :)
Lite tråkigt dock när vi skulle åka hem. Träffade på en vän och föredetta skolkompis som blivit misshandlad av fyra killar så vi ringde ambulans och jag och Malvina åkte upp med henne till akuten. Vilka svin det finns! Men nästan ännu värre att en tjej som gick i min klass och känner den här tjejen såg ALLT, och ingrep INTE. Vilken jävla liten människa alltså! Att man kan leva med sig själv.

Men nu mår min kompis bättre, hon fick stanna över på sjukhuset men inga allvarliga men efter natten. Men det är helt sjukt.

Nu är jag på jobbet iallafall, jobbar till kl.22. Ingen utgång denna lördag inte ;)


Million Stylez - Miss Fatty
<3

♥ What is this?

  • Kal-El
  • Pilot Inspektor
  • Maddox
  • Audio Science
  • Diva Thin Muffin
  • Tu Morrow

Vad har dessa "ord" gemensamt?
Gissa på, svaret kommer senare ikväll eller imorgon.


♥ Tiden går fort...

image177
Lillebror Simon, jag, kusin Tina, kusin Andrea och storasyster Rebecca
Frankrike -93 (?)

♥ Onsdag

Sitter på Newhouse och pillar lite med etiketter. Gör nya och skriver ut dem. Dötrist, men cash iallafall så det funkar väl!

Onsdag idag, 17 december. En vecka kvar till julafton! Shit vad tiden har gått fort! Julen kommer bli fin... Ska tillbringa julafton+juldag i Kungsbacka hos mamma och hennes man Stefan. Självklart kommer min pappa vara där också, de firar alltid jul tillsammans.

Har köpt klart alla julklappar nu. Förutom en men den ska jag försöka fixa på lördag. Är riktigt nöjd med mina julklappsköp detta året. Har försökt att hitta många personliga julklappar och inte bara en massa småstrunt som det lätt kan bli. Hoppas alla andra blir nöjda också! :)

Nu tog lunchen slut för någon minut sedan, så.. back to work! Ha en bra onsdag, everybody ;)

♥ Måndag

Igår var vi på Liseberg. Åt julbuffé och träffade några av Marcus kompisar och deras flickvänner. Vi var inne på spökhotellet Gasten, men det var inte lika scary som sist jag var där (när jag var tretton ;)). Åkte även radiobilarna vilket var sjukt kul! "Ni får inte köra på varandra", sa de i högtalarna. Men... det var det enda vi gjorde. Ha ha.
 
En lyckad dag med andra ord.

♥ Grand Hotel & X&Y

Igår var det full fart. Och Hemmakvälljulbord på Grand Hotel. Jag, Fanny och Linda var hemma hos sistnämnda vid 16-tiden och då började förfesten. Vi gjorde oss iodning, lyssnade på hög musik och flamsade runt lite. Vid sex tog vi en taxi till Kristian där han och Johan var. Vi spelade Guitar Hero och hade det allmänt trevligt. Så trevligt att vi kom för sent till julbordet. Ha ha. Vi fick några drinkbiljetter var och när dessa var slut vi tolv tiden drog vi vidare till X&Y där festen fortsatte. Blev helt bananas-full och Linda tappade bort sin mobil...

Idag är det dock en ny dag och jag är inte bakis, som vanligt. Känns skönt! Jag och M ska till Liseberg och Ikea idag. Ska bli mysigt! Först måste jag dock få tag på Linda, kan bli lite svårt eftersom hon som sagt tappade bort sin mobil.

Ha en bra dag!

♥ Förspelet

Jag kan med gott samvete erkänna att jag verkligen tycker att snabbisar är sjukt underskattade! Jag föredrar att inte ha förspel, och om man nu ska ha det så helst inte för långt.

Därför trodde jag inte att jag skulle gilla spelet
Förspelet(<- LÄNK) (ett förspel-brädspel som går ut på att man ska göra varandra så upphetsade som möjligt).


But I loved it! Det var fantastiskt, det var hett och det var spännande. Rekommenderas! :)

♥ Two weeks notice

Idag är det två veckor kvar till julafton. Köpte klart alla mina julklappar igår. Sååå skönt! Jag är verkligen ingen tidsoptimist när det gäller sånt...! Och imorgon ska jag hämta ut ett paket på posten (Marcus julklapp). Skulle verkligen ha tipsat om den (den är perfekt!), men han tjuvläser bloggen..


Hur går det för er i julklappsdjungeln?

♥ Onsdag

Precis som jag skrev i förra inlägget, firar jag och Marcus ett år idag. Fantastic! Detta året har gått så fruktansvärt fort! Jag har tagit studenten, gått på avslutningsbal, klippt band med gamla vänner och skapat nya band med nya människor, jag har flyttat hemifrån och samtidigt blivit sambo med en person jag älskar mest av hela livet, sagt upp mig från jobb och fått nya och mycketmycketmycket mer! Jag är nöjd med detta året. Ett helt år har det varit du och jag, älskling. Som du sa innan: MINST 100 till!

När han kom hem från jobbet hade han med sig en vacker bukett med röda rosor och Paris Hiltons parfym CanCan. Älskar den! Men älskar Marcus mer.. ;) På jobbet pratar de om att de aldrig vart med om kärare människor än oss två. Kan nog stämma ;)

♥ One year

12/10



But I see your true colours shining through
I see your true colors, that's why I love you
So don't be afraid, to let them show
Your true colours, true colours
Beautiful, like a rainbow


♥ Vad får jag för kommentarer på den här bilden då?



;)

♥ End of the weekend

Ska snart till Kungsbacka tillsammans med Becca. Vi ska dit och julshoppa med mamma! :) Men hon är lite sen så jag tänkte slänga iväg ett inlägg så länge.

Den här helgen har jag jobbat (som vanligt). Marcus och jag har knappt träffats i veckan så det var skönt att bara vara hemma igår och mysa och kolla film. Barnhemmet blev det. Skitäcklig!

Ikväll jobbar jag igen. Börjar kvart i fem och slutar kvart över tio. Helt okej faktiskt. Har också fått reda på att jag får jobba på Newhouse fram till den sista januari iallafall. Woho! Trivs där som fan.

♥ Pussycat Dolls - I hate this part


♥ Idol

Robin, Alice och Kevin. Foto: Daniel Ohlsson/TV4


Idol ikväll. Jag tror att Robin åker ut men jag hoppas på Alice. Sen så tror jag att Kevin kommer vinna skiten, men jag hoppas ändå på Robin. Han är från Svenljunga som inte ligger så långt från där jag bor. Man blir lite patriotisk! ;)

Fast Kevin är riktigt.. *dreggel*.. het!

♥ Newhouse Design

Jobbar på Newhouse idag. Har suttit på kontoret hela dagen och fixat med returer och liknande. Annat från igår, då sprang jag och Bea och fixade nere i butiken och inventerade alla kläder. Inte så kul för somliga, men vi hade det rätt så trevligt.

Marcus har jobbat natt idag, så har inte träffat honom sen igår morses. Ska bli skönt att komma hem sen. Ska nog alldeles snart ner på lagret och jobba. Skittråkigt eftersom att Simon har gått hem pga sjukdom.

Igår kväll jobbad jag på Hemmakväll efter Newhouse och det ska jag göra idag också. Har då jobbat från halv åtta på morgonen till nio på kvällen. Man blir trött, men what the hell, det är goa cash :)