♥ Introduktionsvecka

I måndags var första dagen i skolan! Alla skulle samlas på Stora Torget, mitt i stan.


Vi skulle gå och hålla ett rep mellan oss från Stora Torget till Högskolan.


Efter några timmar var det dags för lunch och alla satt ute och trängdes i solen


Tisdag: Brännbollsturnering på Almenäs. Jag och Thess stannade inte så länge men jag hörde att pedagogerna kom till semi iallafall.


Brännbollsspelet är i full gång.


Onsdag: Lekdag i Stadsparken


En uppgift var att ta sig över Viskan på ett rep. Jerker i mitt lag klarade sig över, men han blev blöt på ryggen!


"handleken". Alla blundar och tar var sin hand. Sen ska man få upp knuten utan att släppa varandras händer. Den enda bilden jag är med på, i mitten.


Torsdag: Party! Jag och Thess ska visa hur man festar i Borås! Dock visade vi kanske för mycket, för ack så onyktra vi blev, hoho.


Vi pratade tjejsnack så killarna höll sig i vardagsrummet, hehe.



En av två killar på förfesten; Max!


♥ Imorgon smäller det!

Imorgon blir jag en elev igen! Det känns spännade, nervöst och jätteroligt! Jag ska plugga till svenskalärare och specialpedagog för grundskolans senare år. Åh, jag längtar redan tills jag är färdig! :)

En av mina närmaste vänner Thess ska läsa till lärare fast för yngre barn, men vi kommer läsa första året ihop så det kommer säkert bli jättekul! Känns skönt att ha med sig någon från början i alla fall :)

Just nu står jag på jobbet, sista dagen på hela mitt semestervikariat. Det känns bra. Ikväll är det även Elfsborgsmatch, så här står jag i en gul/svart tshirt. Det kommer säkert bli mycket att göra ikväll, så bäst man förbereder butiken för stängning redan nu...

Ha det bra allihopa och önska mig lycka till imorgon! :)

♥ Torsdag 20 aug

Just nu står jag på jobbet men slutar om cirka 25 minuter. Jag är så hungrig att jag håller på att DÖ. Åt ingen frukost innan jag började jobba så Marcus fick komma ner med en macka åt mig. Och det är det enda jag ätit idag. En enda liten fjuttig macka!

När jag slutat ska jag till Ica och handla, och senare ska jag göra pastasallad. Jag längtar, haha. Annars ikväll så ska jag LÄSA. Det är en bok jag måste ha hunnit läsa klart plus att jag ska göra uppgifter till boken, innan måndag, för då ska det in. Hur ska jag hinna?! Visst, jag kan läsa ut en bok på mindre än 24 timmar, om jag VILL. Jag har alltid haft svårt att läsa utvalda böcker i skolan som man blir "tvingad" att läsa. Men det ska nog gå bra! Annars får jag väl improvisera...

♥ Onsdag 19 aug

Idag fyller min storasyster 26 år! Grattis till världens bästa syster :)

Jag är nu inne på min sista vecka som semestervikarie. Det har faktiskt varit två tuffa veckor, speciellt som jag nu i en vecka har fungerat som butikschef. Har hållt i alla beställningar, leveranser och att det ska se snyggt ut i butik. Har haft så mycket i huvudet nu att jag inte ens hade blivit förvånad om det hade sprängts i tusen bitar.

På måndag börjar jag skolan! Vi har fått tre uppgifter vi ska göra innan måndag och jag är klar med en. Det jag har kvar är att jag ska läsa en bok och svara på några frågeställningar till den. Jag måste hinna läsa ut den innan lördag så att jag har lörd+sönd att hinna skriva på uppgiften.

Jag slutar klockan halv sex idag och då ska jag hem till min syster som sagt fyller år idag. Ska bli trevligt! Om 45 minuter kommer även Linda till jobbet, hon har varit i Spanien en vecka. Jag är avundsjuk!

♥ Min kusin

Igår var jag och min familj uppe i Stockholm på min kusin Alexanders begravning. Den var fin och mycket mycket sorglig. Tårarna var inte långt borta redan utanför kyrkan och att sedan se min faster (Alex mamma) gråta och mina kusiner (Alex syskon) gråta var riktigt hemskt. Jag tänkte för mig själv hur det hade varit att förlora min egen bror. Nästan det värsta som kan hända. Jag tänkte på min faster som förlorat sin äldsta son. Det måste väl ändå vara det värsta i någons liv? Att förlora ett barn? Jag klarar nästan inte av att tänka på det.

Min kusin Alexander skrev en självbiografi som jag har sträckläst och läst klart på mindre än 24 timmar. Den var otroligt bra och mycket hemsk, tragisk och sorglig. Ikväll googlade jag på hans namn och titeln på boken och fann flera bloggar som hade läst boken och även träffat Alexander vid flera tillfällen. Alla hade bra saker att säga om honom.

Vila i frid, min kusin Alexander Ritchey. Kommer alltid minnas dig som när du jagade min storasyster och låste in henne på utedasset ute i vår stuga.

a_ritchey

♥ Onsdag

Idag är det onsdag och jag har precis ställt upp dagens realse på film: Milk, En shopaholics Bekännelser, Kartellen, In the electric mist, Killing room och några fler små-titlar. Jag är alltså på jobbet idag.

Just nu är de båda heltidsanställda på semester så jag vikar för butikschefen. Mohaha, I'm the boss! Nej, men det är faktiskt inte så roligt som det låter :P Jag får göra alla beställningar och se till att allt går runt i butik, att det är städat och att vi har allt vi kan tänkas behöva. Stort ansvar! Men på tisdag är Linda tillbaka och kan ta över, hoho.

Imorgon är det torsdag och då ska jag till Stockholm med familjgen. Jag skrev ju för ett tag sedan att min kusin har gått bort så nu ska vi på hans begravning imorgon. Har nästan aldrig varit i Stockholm, så det är med blandade känslor jag åker dit imorgon.

Nu ska jag dammsuga butik. PUSSHEJ


Ytterligare en bild från i lördags

♥ I lördags


Jag och barndomsvännen


Någon random kille och två av mina bästa tjejer

♥ Veckan

Veckan som gått nu har jag praktiskt taget bara jobbat, så har inte varit så mycket att skriva här hehe.

Fast i tisdags var jag i och för sig på Bränneriet med Frida, Carro och Tiffy och drack cider. Och i onsdags var jag i och för sig på Hiphop Addict på Tonic med Marcus. Så jag har väl gjort lite saker ändå... he he.

Idag är det fredag och jag jobbar sista dagen som semestervikarie på Norrby-Hemmakväll. Nästa vecka börjar jag mitt semestervikariat på Knallelands Hemmakväll. Mycket jobb framöver är lika med mycket cash i slutet av augusti. Det blir perfekt i och med att skolan börjar och jag måste lägga ut en förmögenhet på kurslitteratur!

Ska även investera i en cykel. Jag bor med cykelavstånd från högskolan och så har jag inga jobbiga uppförsbackar vilket också betyder att jag inte har några roliga nerförsbackar ;) Har dock inte hittat någon perfekt cykel än, men det kommer väl!


Bild på mig, Tiffy, Elin och Jenny.
Några helger sedan