♥ Todays Nails



♥ Nya vinglas



♥ En godis"skål"




♥ Två par nya skor

Vita sneakers från Wedins, 499:-


Vita tygskor från Skopunkten, 99:-

♥ Yesterdays Nails


♥ Jag ville ju ha sushi

Har varit helt hysteriskt sugen på sushi idag och blev överlycklig när Marcus erbjöd sig att köpa med sig det hem sedan. Men bara för att jag inte ätit sushi på säkert en månad och eftersom jag har längtat sååå efter det så då är det ju självklart har alla sushiställen STÄNGT här i Borås på söndagar. Wtf? Jag blir galen. Nu får det bli kinamat tredje gången den här veckan.


♥ Mitt bankomatkorts värsta dag

Yes, it was.

Helt plötsligt upptäcker jag att kortet är borta! Jag drar med mig Theo och letar igenom dansgolvet. Nej, där var det inte. Vi frågar i baren. Inte där heller.

Vad ska jag göra?

Jag måste ju spärra kortet! Men.. jag har ingen aning om hur man gör. Men någon som självklart vet hur man gör är min pappa, tänker jag och ringer och väcker honom. Utan en tanke på att klockan var ett på natten. "Sätt dig vid en dator och hitta numret", säger han. "Men PAPPA, jag är på KROGEN!".

Till slut hittade Theo kortet, en i personalen hade hittat det. Puh! Vilken lättnad. Och tur att pappa inte visste hur man spärrar ett bankomatkort. Jag la mitt bankomatkort i sturmpbyxorna för att vara säker på att jag inte skulle tappa det igen.

Jag och Theo börjar festa och tjoa igen. Dansar, dricker och har roligt. Sprang in på toa och kissade och vad upptäcker jag precis innan jag ska spola? Jo, mitt bankomatkort. I TOALETTEN! Ni förstår nog vad jag var tvungen att göra, och det var äckligt! Fast väldigt komiskt så vi skrattade åt det hela kvällen. Och lite idag med;  hahahahahahhahahahahaaa


♥ Alexandra med blondinerna

Ja, det är ju faktiskt så det brukar vara. På något konstigt vänster är de flesta av mina närmsta vänner blondiner. Märkligt!

Igår iallafall... var hemma hos Helena på förfest, vilket var jätteroligt. Vid halv nio släckte vi (självklart) eftersom det var Earth Hour. Vi hade tända ljus och spelade Party Alias! :-) När lamporna tändes igen klockan halv tio så satte vi igång med Sing Star. Jag vann och förlorade vartannat men det var riktigt galet kul!

Gick ner till stan vid halv tolv tiden, in på Harrys (gratis! woho) och skakade våra lurviga tills det var dags att gå hem! Mitt bankomatkort fick stå ut med en hel del igår. Och då menar jag inte att jag shoppat, nej nej. Men jag tror att det historien får ett eget inlägg ;-) ha ha

Här har ni oss, fulla och lyckliga:

♥ Jobba och fest!

Är på jobbet nu.. Har varit här sedan 08.00 imorses. Kändes segt att gå upp vid sju eftersom att jag och kusinvitamin satt och tittade film till klockan 2 inatt... he he, så det kan bli. Mysigt var det i alla fall.

Jag slutar klockan ett och då ska jag och M gå i Knalleland och shoppa! Kommer bli roligt :-) Ska inhandla ett par vita sneakers för de jag har nu mår som de förtjänar efter två vintrar och en sommar he he.

Ikväll blir det
paaaarty med mina tjejer! Är grymt taggad! Kommer bli kanon. Förfest hos Helena med bl.a Sing Star. Theo ska komma också, längesen man såg henne så det blir nog jättekul :-)

♥ Borta bra men hemma bäst

Växjö var helt okej. Var mysigt att umgås med Martina :-) Men nu är jag hemma igen! Kom hem redan igår kväll faktiskt.

Ikväll har jag jobbat. Var jättemycket att göra så jag fick jobba över lite. Inte mig emot! :-) Hoppas ni har det bra där ute!

♥ Ni missar väl inte ikväll?

Ballar av stål. Ett helt fantastiskt program! Ha ha, skrattar bara jag tänker på det.


♥ Växjö imorgon!

Imorgon bär det av till Växjö där jag ska hälsa på min favoritkusin! Hon pluggar där och bor på campus. Kommer bli mysigt... :-) Får se hur länge jag stannar. Har ju inte så mycket för mig om dagarna, så stannar tills hon slänger ut mig, ha ha.


♥ Gran Torino

I torsdags sa Marcus "på söndag ska vi på bio. Bara så du vet."



Så igår var vi på bio. Gran Torino! Åh, gud vad den var bra! Både jag och Marcus pratade konstant om den när vi tog en promenad hem från bion igår. Helt fantastisk film, helt enkelt :-) Se den!


♥ Todays Nails


♥ Ny väska


♥ En riktigt gammal bild

Vilken familjedag detta har varit känns det som! :-) Härligt.

Lillebror kom hem till oss i förmiddags och var här ett par timmar. Vi åt lunch och tittade på Oprah. Mysigt!

Sen ikväll har jag varit hemma hos pappa och ätit middag. Kyckling, med ris och sås! Mmmmmmm! Så himla gott och man känner sig så bortskämd när man kommer hem och får lagad mat utan att behöva lyfta ett finger. Tack pappa! :-)

Kom hem nu för en liten stund sedan och är fortfarande helt proppmätt. Nu ska jag och M kolla på film. The Mist blir det. Hiss eller diss, ni som sett den?

En riktigt gammal bild på mig och Simon:

Simon i långt hår och jag i kort och blondt...

♥ Todays Nails


♥ Titta, en elefant!

Var ju som sagt ute och gick tidigare idag. När vi gick hem från sjön, så bestämde vi oss för att gå genom skogen. Helt plötsligt ser vi ett stort stängsel och en stor byggnad.

"Antagligen djurparken" säger Marcus.
"TITTA!!! En elefant!" ropar jag då.

Så vi stod där en stund och tittade på elefanten som stod där så ensam. Var också lite getter eller antiloper eller nåt liknande i inhängnaden bredvid



Elefanten är inringad :-) översta och understa bilden


♥ Promenad med pojkvän


Jag och M var uppe tidigt i morses. Vi har varit ute på promenad i någon timme eller så :-) Väldigt mysigt och vilket härligt väder det är! Galet. Stannade till vid en sjö... satt där i tjugo minuter innan vi gick hem igen.

♥ Yo!

Cirka en vecka jag uppdaterade (om man inte räknar med inlägget innan detta). Hmm, vet faktiskt inte varför. Har inte haft något speciellt att skriva om. Antingen jobbar jag eller så kollar jag på OC, ha ha. Nej, men gör inte så mycket annat och då är det inte så kul att läsa...

Just nu sitter jag hemma, tittar på Top Design och har precis målat naglarna. Vill ni se? Såklart ni vill se.

Ikväll är det DH, ni missar inte va? Han Dave är riiiiktigt scary.


♥ 5e juni 2008


Känns som hundra år sedan. Känns som igår.
Blandade känslor, men vilken underbar dag det var!
5e juni -08



Snart är det 90:ornas tur! Förbered er på en fantastisk dag :-)

♥ Todays nails


♥ Håltagning på Nikita

Trots att både jag och Marcus var lediga idag så var ändå klockan ställd på klockan åtta. Vi skulle nämligen sitta modeller (försökskaniner) på Nikita, frisörsalongen där Malvina jobbar. De fick in pistoler idag för att ta hål i öronen och de skulle prova dem på oss... He he. Men det gick bra! Kolla så fint :) 

♥ 9e mars


Jobbar idag. Härligt!

Har jobbat sedan klockan 13 och jag slutar om cirka två timmar. Skönt :) Har vart en del att göra idag, men annars väldigt lugnt med folk i butiken i alla fall.

Petter gick hem för en liten stund sedan, så nu står man ensam fram till klockan åtta. Det är tråkigt! Blir film ikväll med min älskling. Vi ska se The Wackness, en ny film som har release på onsdag. Kan nog vara bra.

Ha det bra! :)

♥ 8e mars

Idag är det söndag, internationella kvinnodagen, och jag är uppe tidigt. För tidigt känns det som.

Jag är alltid jätterädd för att försova mig så jag vaknar lååångt innan klockan ringer och kan aldrig somna om. Så nu är jag uppe, börjar om två timmar. Fast tur är det väl att jag vaknade halv åtta och inte halv sex. Det hade inte varit kul.

Idag ska jag jobba. I tio timmar. Suck! Jobbade igårkväll också och efter att jag stängt butiken kilade jag upp till Malvina en sväng där det var lite folk som spelade spel och sjöng Lips. Mycket trevligt!

Äh, nu blir det lite OC, såhär innan jobbet :)

♥ The O.C

Igår började jag kolla på O.C, säsong 1... igen. Ni som hängt med ett tag vet att jag har haft mina OC-maraton kanske tre gånger sedan jag startade den här bloggen. Senast var faktiskt i somras, he he.

Och nu är det dags igen! Det är såå bra.


♥ Alexandra

Alla ord ska börja på första bokstaven i ditt namn och du får inte använda ditt namn mer än en gång.

1. Vad heter du: Alexadra 
2.
Ett ord på 4 bokstäver: Amir
3.
Flicknamn: Amanda
4.
Pojknamn:  Abraham

5. Yrke: Astronom

6. Färg: Askbrun

7. Klädesplagg: Anorak
8.
Maträtt: Abborre Piccata

9. Sak i badrummet: Ask

10. Plats/stad: Alby

11. Orsak att vara sen: Affärer

12. Något man skriker: AJ!

13. Film: Aristocats

14. Något man dricker: Alkohol

15. Band: Abba

16. Djur: Apa

17. Gatunamn: Alidebergsgatan 
18.
Bil: Alpha Romeo
19. Sång: Addicted

20. Aktivitet med mer än 1 deltagare: (med) andra ord



Detta var kul! Men riktigt svårt.. :P

♥ Popcorn & film


Here I come!

♥ Inslaget och klart!


♥ Presenter

Har varit nere i Knalleland nu på förmiddagen. Ätit lunch med Linda och köpt födelsedagspresenter till Felix (systerson) som fyller år nästa vecka. Blev även lite syskonpresenter till Elin (systerdotter).

En T-shirt till Felix med "Bilar", hans favorit.
En ritbräda. Jag hade en sån när jag var liten. Ni med? Fast inte med färg förstås... he he. Elin fick en sån när hon fyllde år och Felix tyckte också den var rolig så nu får han en med.
En racer-bil. Felix ÄLSKAR bilar, så den här blir han nog glad för :)
Syskonpresenter till Elin;
En T-shirt med katter på, riktigt söt.
Pärlor i form av snäckor, stenar och djur som lever i havet. Elin tycker det är jättekul att pyssla och har redan mycket pärlor, men dessa har hon nog inte :P

Dags att slå in allt! :) Har köpt ett jättefint presentpapper med grodor på :)


♥ <3

Nu har Marcus kommit hem från jobbet. Yey! :)


♥ Idag 5e mars

Har varit hemma hos min syster och mina älskade systerbarn hela eftermiddagen. Förmiddagen spenderade på stan med Malvina.

Elin fyllde år förra veckan så var där med presenter till henne och en och annan syskonpresent till Felix. De blev jätteglada :) Och jag har haft det jättetrevligt. Se, vad söta de är! <3

Lillebror Simon kom förbi och gjorde oss sällskap. Han är lite stor om man ställer honom bredvid Becca :P

Den här fick Elin av mig i födelsedagspresent, men som ni ser så tyckte Felix om den så han får en när han fyller år nästa vecka också :) Här ser ni vilken konstnär han är:

Han målar sin första gubbe och skriver sitt namn :) Duktig

♥ Dagens planer

I eftermiddag ska jag hem till storasyster Becca för den lilla damen till vänster fyllde tre år förra veckan! Har en hel påse med presenter som hon ska få senare, hope she'll be happy :)


♥ Godnatt!

Har varit hemma hos Malvina hela kvällen.

Jag, Malvina och Malin har sjungit Lips, tittat på Pinocchio och ätit popcorn. Mucho mysigt! Nu är det dags att krypa ner bredvid Marcus. Jag och mina favorit M's på en och samma kväll! :)


♥ I lördags



Blandade bilder på mig, Malvina, Thessan, Helena, Emilia och Sofia :)

♥ Todays Nails

Det nya nagellacket :)


Använt:

Till vänster: det vanliga; Olja, rengöring och nagelbandscreme
Höger: Nagellack. Två blå, ett silvrigt och ett genomskinligt

♥ Två nya växter




♥ Två nya nagellack






♥ Todays Nails



Detta har jag använt:

Det till vänster är nagellack + hjälpmedel och till höger är det olja, creme och rengöring + nagel- och poleringsfil.

♥ Ni har väl inte glömt...?

Ikväll kl. 21! :)


♥ Tisdag 3e mars

Har som sagt varit nere hos Malvina på Nikita idag... Annars har jag diskat och dammsugit här hemma. Värsta hemmafrun nu när man inte jobbar så mycket, he he.

Nu sitter jag och kollar på Top Model Cycle 2 och så fort jag skrivit klart detta inlägg ska jag måla naglarna! You know I love it. Så förhoppningsvis får ni in en "Todays Nails" lite senare!

Ciaaaaaaao!

♥ What's this?

Något som har blivit lite som mitt kännetecken är mina sjalar. Jag använder en varje dag och jag har så många att jag kan matcha en till varje outfit jag har i hela garderoben! Hela 19 stycken har jag, i alla olika färger. Love them!



♥ Nikita

Jag har tjatat på Marcus att han ska raka av sig håret igen, men han har vägrat. Idag fick jag med mig honom till min bästa vän Malvinas arbete, Nikita, där han fick klippa sig. Eller ja, snarare där han fick raka av sig håret. Han blev jättesnygg! Grr..

Efter att Marcus blivit av med sitt hår åkte han till jobbet och jag stannade kvar en stund. Pratade lite, hon tvättade mitt hår (haha) och sedan gick vi hem till henne och åt lunch.



♥ Söt...


♥ Lista...

Du för omkring ett år sedan
Frida och jag, feb -08


Du och en bästa vän
Malvina och jag


Du som busig.


Du som fotograf


En bild som du aldrig visat
Haha, jag och Ida 2006 (?)
image926

En dag du minns
Liseberg med min baby -07!


En konstig bild
Jag är konstig


En bild som väcker känslor
Vissa gillar den, andra upprörs av den. I like it! ;)


En plats du saknar
London!


Någon du litar på
My wonderful girls! :)


Någon du saknar
Fritte :-*


Någon du älskar
Marcus ftw!


Någon som betyder mycket
Elin & Felix


Någon du tycker är snäll
Malin & Malvina


Något du vill ha
Sommar, semester, bad och sol! (jag i Montenegro)
image927

Något som får dig att gråta
Sorgliga filmer :P


Något som är viktigt för dig
Familjen <3


Dig själv nyligen
Malvinas 20-årsfest i januari 09


Dig själv för längesen
-91
image177

♥ 2 mars

Det är mars nu. Det betyder att våren kan komma nu! Woho. Hoppas, hoppas.

Sitter och kollar på Oprah nu. Programmet ska tydligen handla helt och hållet om sex. Intressant! Blir att jobba lite på VSP ikväll, annars idag ska jag bara ta det lugnt. Kanske bada och titta på en film. Mys! :)

Ciao!

♥ God morgon!


♥ Ny header

Gammal:


Ny:




De som känner mig vet ju att "Virvla" är ett nick jag använt väldigt länge runt om på olika communitys väldigt länge. Så nu tänkte jag även att Virvla skulle få vara en del här i bloggen också! Helst hade jag velat ha en blogg med namnet virvla i, istället för "anxious" som jag har nu. Men jag har haft bloggen i två år nu, och jag är för fäst vid alla mina inlägg, he he.

Vad tycks, då?

♥ Igår

Förfest hos Emilia tillsammans med snygga, trevliga och härliga tjejer! Pratar naturligtvis om Malvina, Emilia, Helena, Thessan och Sofia. Vi sjöng Singstar, pratade, "miglade" i Millans mysiga lägenhet och hade det allmänt roligt.

Sofia och Helena tog lite bilder på förfesten, sen har jag ett svagt minne av att jag och Malvina fastnade på lite vimmebilder ute på stan. Än så länge har jag inte fått tag i några bilder så ni får nöja er med en gammal på mig och Malvina istället :)


♥ Favoritmöbel:


♥ Todays nails


♥ Nytt



♥ Liten har blivit stor

11e augusti 2008


1a mars 2009

♥ Yesterdays nails