♥ Nytt

En massa nya vänner, snart ny lägenhet, nybliven singel, nya kläder, ny-slingat hår, nytt nagellack, nytt tampongmärke, nya blomkrukor, ny favvo-nattklubb, nya drömmar, nya vanor, nya bilder på bloggen, nya intressen, nya (rosa!) strumpor, ny mobiltelefon, nya känslor.

Mycket är nytt. Jag tror jag gillar det här.


♥ Viktigt

Igår ringde polisen till mig angående en anmälan jag gjorde i januari i vintras. Nu ska de ta upp mitt fall (visst, lite sent men det kanske inte är det högstprioriterade).

Förra hösten och vintern var det någon som var inne på min blogg dagligen och skrev kommentarer om mig, mitt utseende, min pojkvän, min familj, mina vänner. Eftersom att jag varken publicerade kommentarerna eller visade någon reaktion utåt blev väl den här människan frustrerad och försökte komma på nya sätt att trakassera mig. H*n blev blev medlem på olika sidor som t.ex. snyggast.se, knullkontakt.se, secret4play.com osv. Ni hör på namnen vad det är för slags sidor. H*n blev alltså medlem där och la upp mitt fullständiga namn, bilder på mig, mitt telefonnummer och min MSN. Och ni kan tänka er vad slags människor (gubbar) som hörde av sig? Det ringde konstant, dag som natt, morgon som eftermiddag. Det ringde män som stönade och frågade de mest bisarra frågorna.

Till slut så anmälde jag alltså. Jag hade skrivit ut ALLA kommentarer som den här människan lämnat på min blogg, jag hade printscreenat alla communitys "jag" var medlem på och även kontaktat crew för dessa communitys så att de skulle spara den här personens info ifall jag skulle polisanmäla.

Jag kommer inte riktigt ihåg vad det var den här polismannen sa när jag var där i vintras. Men jag har för mig att jag anmälde för förtal, grovt förtal och trakasserier. Så om DU (som känner igen IP: 148.160.19.11) fortfarande droppar in på min blogg då och då så vet du vad som väntar. Vill du ta kontakt med mig, så fine vi kanske kan lösa det. Annars, lycka till.


♥ Så här kul har jag haft det det senaste...