♥ Friday

Yey, jag älskar sommaren! Och jag älskar denna dag. För idag kom lönen och jag har shoppat lite smått, och det bästa av allt; idag får jag träffa Marcus! Åh, har saknat ihjäl mig under dessa två veckor.

Planen är så att jag ska möta upp honom i Gbg, sen ska vi ta tåget till Kungsbacka, hämta min mammas bil hos henne och sedan åka Borås. Krångligt? Vi ska till Ikea imorgon och köpa våra första möbler! Då måste man ha en bil :) Hehe.

Idag tog mitt OC-maraton slut. Har nu sett alla fyra säsonger, alla avsnitt på, vad är det, två-tre veckor... Vad ska jag nu göra om dagarna? Haha.

Ha en bra helg!

♥ Onsdag!

Onsdag idag och jag är ledig. Har inte fått så mycket uträttat kan jag lova.. Vaknade vid halv ett, gjorde mig iordning och åkte sedan ner till stan och gick till banken och förde över mina sparpengar till mig själv. Åkte sedan upp till lägenheten för att hämta min gamla mobil för den nya har gått sönder (!!!!). Sedan kom pappa och brorsan och hämtade mig och vi åkte och fikade på Wayne's. Mysigt.

Nu är jag hemma, ska nog lägga mig på en filt på gräsmattan, läsa Veckans NU! och måla naglarna.

Pussciao!

♥ Hemmakväll

... fast ändå inte ;)

Kom hem från jobbet för cirka en timme sedan. Har fastnat vid datorn sedan dess ;)
Stannade förbi Kry och lämnade en film hos honom och rökte alldeles för många cigaretter...

Nu snart blir det väl fortsättning på mitt OC-maraton, förhoppningsvis med en god smoothie i handen... :)

Ciao!

image991

♥ Tisdag

God eftermiddag mina vänner!

Har duschat, sminkat mig och är nu redo för att åka till jobbet. Vet inte om jag jobbar till 20 eller 21 idag, men det spelar inte så stor roll... Har ändå inget bättre för mig hemma ändå :P

Hoppas ni får en bra dag! Vädret har ju börjat bli bättre iallafall :) Yey

♥ ;)

Märks det att jag inte bloggat på länge?

Inte så mycket va? ;)

♥ With you I wanna spend the rest of my life


♥ Lite lustigt

Namnen Emelie och Katrin/Catrin verkar ha en thing on min blogg ;)


Kommentarer på inlägget Hancock

♥ Hancock

Jag vill se den!

Någon som gjort det? Bra/dålig?

♥ O.C

Hur kan man fastna så för en serie? Detta är nog femtioelfte gången jag går igenom hela serien. Jag kan alla avsnitt och repliker utantill, speciellt i de två första säsongerna. Jag är nog lite kär i både Ryan, Marissa, Seth och Summer. Framför allt Seth. Grr ;)

♥ Who?

Jättelängesen, men so what? ;) Börjar med en som är eeeenkel!



♥ Äntligen!!

Internet har legat nere hemma hos oss i flera dagar, men nu är det fixat! Har bara hunnit gå in snabbt när jag varit på jobbet, men har då inte hunnit skriva något.

Så, vad har hänt? Första helgen sedan M flyttade till Norge som han inte kommit hem. Saknar han såå! Tillräckligt jobbigt att vara ifrån varandra på veckorna.
Har jobbat på som vanligt på Hemmakväll några dagar i veckan... Håller fortfarande på med mitt OC-maraton, är inne på slutet av säsong 3 nu... Interesting ;)

Nu är det dags att äta dagens första mål! Ha det braaaao!

♥ Torsdag

Halloj everyone.

Jobbade igår och mitt internet har kraschat, därför det inte blivit så mycket bloggande härifrån. Sitter just nu vid pappas dator, har precis lagt in min soffgrupp på blocket. Hoppas någon köper den, snart!

Ikväll är  det "Torsdagskväll", EMD uppträder. Nej, skulle inte tro det :P Haha :) Snygga är de, men inte riktigt min smak in tha music om man säger så.

Så ikväll blir det en rulle med pappa och brorsan kanske. Ha det så bra! :)

♥ Onsdag

Dagen har försvunnit.

Jag vaknade klockan ett. Längesedan jag sov så länge. Sedan jag vaknade har min enda sysselsättning varit att se på O.C. Är inne på slutet av säsong 2 nu. Frida har min säsong 3, så har ingen aning om vad jag ska göra när s2 är slut. Haha, vilket liv.

Klockan sex börjar jag jobba. Ska bara jobba i tre timmar så det är lugnt. Det ösregnar ute så hoppas på skjuts av min käre far.

Ciao!

♥ Helgen

Har tillbringat hela helgen i min älsklings armar i den nya lägenheten. Åh, vad det känns bra! Han kom hem i fredags med ett välkomnade av massvis med pussar och kramar. Jag skämmer bort honom, verkligen :)

Har gått omkring och kikat i affärer, köpt en tavla och bara myst hela helgen. Såg bland annat filmen Funny Games. Se den!  Jättebra.

Idag har Marcus åkt upp till Norge igen och jag har jobbat några timmar på Hemmakväll. Jag saknar honom redan. Nu kommer han inte hem förrän om två veckor. OMG. haha, nejdå, det ska nog gå bra :) Malvinas Robin är också uppe i Norge den här veckan så vi får trösta varandra :)

Nu ska jag fortsätta mitt OC-maraton jag påbörjade förra veckan! Ciao

♥ Adam Tensta var grym!


:)

♥ Torsdag

Underbart att vara ledig tillsammans med min pappa!

Idag stod Halmstad på schemat så vi åkte iväg vid elva i förmiddags. Körde lite fel och sådär men sedan var vi framme. Skulle till min syster och hennes familj som är på semester där, men det visade sig att de var iväg och skulle inte komma tillbaka förrän två timmar. Så jag och pappa satte oss på ett fik och sedan åkte vi vidare till Ullared.
Har inte varit där på fyra år, och jag tyckte inte det var så speciellt nu heller. Köpte en väska och en ansiktskräm ;) Hittade inte så mycket mer. Och folk tältar utanför för att komma in :O

Ikväll blir det Adam Tensta tillsammans med Malvina nere i stan. Kommer bli helnajs. Vi hade bestämt att vi skulle sitta och mysa i parken innan, får se hur det blir. Har iallafall fått ner en filt i väskan om vi nu skulle vilja sitta i parken.

Ciao!


♥ Today

Har spenderat en hel del tid i den nya lägenheten idag. Jag och Malvina har packat upp grejer ur flyttlådorna, och placerat ut dem vart de ska vara i olika skåp och lådor. Kul! :P Var även med pappa på Rusta och gick loss där inne. Köpte smågrejer till hemmet helt enkelt. Pappa är snäll :)

Just nu sitter jag och kollar på Pussycat Dolls - Girlicious... Och efter det ska jag fortsätta med mitt OC-maraton som jag påbörjade igår.

Ciao!

♥ Onsdag

Vaknade imorses av att det ösregnar. Det slår så hårt mot marken att man nog skulle få ont om man gick ut.  Är avundsjuk på brorsan som nu i skrivande stund antagligen ligger på en beach i Alanya.

Pratade med Marcus precis och dom har skinande sol uppe i Norge. Jag vill också!
Funderar på vad jag ska hitta på idag, när det är pissväder. Jag städade igår, så det behövs inte göras idag.
Jag började visserligen kolla på OC - första säsongen igår. Kanske ska fortsätta med det idag igen. Då blir det väl ungefär 15:e gången jag ser på första säsongen. Haha...

Ciao!

♥ ♥



Ett år sedan vi träffades första gången.
Jag älskar dig! :)

♥ Måndag

Flytten i helgen gick kanon! Lägenheten är helnice, förutom tapeterna men det gör inget! Vi ska både tapetsera och måla om! :) Kommer bli jättefint! Och den är vår. Åh, <3

Flyttade ju som sagt hela lördagen, sedan jobbade jag 18-21 och då kom Tiffy och Frida och hämtade mig och vi åkte upp till Erik där det var paaartey. Vid ett drog vi ner till stan, och jag har nog inte varit så onykter jag var då på hur länge som helst. Tacka vet jag mysiga hemmakvällar! Haha, någon har växt upp? ;)

Igår var det dags att säga byebye till Mackanbaby, och sedan jobba på kvällen...

Idag har jag varit i Göteborg med pappa. Vi har shoppat, fikat och haft det allmänt mysigt. Jag älskar Göteborg! Är där alldeles för sällan...

Ciao!


♥ Friday

Yey, fredag!

Det är fint väder idag med, härligt! Ska snart till stan, till systembolaget för att inhandla lite inför helgen! Shit, vad skönt det är att kunna säga så! :) Haha.

Ikväll kommer också M hem, fast det vet ni väl vid det här laget? :P hoho. Ha det fint i värmen!

♥ Torsdagskväll

Har varit nere på stan med Malvina, Robin och några av hans kompisar. Mucho trevligt.


Många var och tittade på Amanda Jensen

♥ Torsdag

Jag blir så lycklig när det är fint väder!

Detta var verkligen den bästa veckan att säga upp sig i, haha ;)
åkte hem till Malvina vid elva i morses, och vi la oss på gräsmattan och solade med en gång. Vid två åkte hon till Göteborg för att pierca tungan (!) och jag åkte ner till stan och träffade Ida. Vi låg/satt i parken i ett par timmar. Kul att träffa henne! Har inte träffat henne sedan min födelsedagsfest, och har saknat henne! Hoho.

Nu är jag hemma iallafall, och ikväll blir det lite glid på stan med Malvina och Linda. Får se om det är något kul. Det var ju roligare när man var fjorton iallafall ;) hehe.


♥ Cirka en månad sedan

balen was great!


hur kan min arm se så otroligt onormalt lång ut...?

♥ Onsdag

Dagen har varit wonderful! Så fort jag vaknat åkte jag hem till Malvina. Madde var redan där, så vi satt och prata en stund. Efter ett tag träffade jag upp Natasha och vi gick till vårt "gamla" jobb och skrev på uppsägningspapper...

Efter det gick jag upp till Malvina igen. Har legat ute och solat heeela dagen, jag, Madde och Malvina.
Mamma var även uppe en stund och kollade in min nya lägenhet. She liked it! :) Den är superfin.

Det har varit fint väder idag, och är fortfarande, så nu ska jag ut på en långpromenad.
Ha det fint!

♥ Kärlek


♥ En stor dag

Har hunnit med mycket idag... Har sagt upp mig från mitt jobb (telefonförsäljning är inget för mig!), fått nycklarna till vår nya lägenhet, skaffat mig fler timmar på Hemmakväll, vart på banken, shoppat och vart på Sex and the City - the Movie med Malvina. Jättebra film!

Nu är jag supertrött, har varit uppe sedan sju imorses. Så nu blir det sängen. Ciaaao!