♥ Igår var jag på bal

och det var fruktansvärt roligt! Vilken upplevelse! Kommer fler bilder så småningom. Nu ska jag ner till parken med boyfriend. Vi ska ha picnic! :)


♥ Summerday

Började med den andra skylten som ska sitta på lastbilen. Fint va?


Efter det var det dags för parkhäng med klassen. Vi grillade korv, solade och åt glass. Riktigt härligt när det är 25 grader ute!



♥ Alexandra Hultman och Fahrudin Halilovic dansar en egen vals


♥ Tisdag

Dålig updating idag. Har haft fullt upp.

I skolan fixade vi skyltarna vi ska ha på studentflaket. NÄSTA VECKA!

 

När skoldagen var slut åkte jag till VSP för att jobba min sista dag där. Kändes sådär. Men tur att jag kan komma och hälsa på iallafall! :)

Träffade Malvina när jag slutade klockan halv fem, vi gick och åt glass på Kungsgodis och sedan gick jag och solade och efter det en snabbis in på Åhléns och köpte lite nagelgrejer.


Åkte hem och åt middag med la familia och sedan bar det ut på roadtrip/picnic med Frida och Thesse.


Änderna kom kusligt nära... 

♥ Måndag

Sista riktiga veckan i skolan. Ever. Om man ens kan kalla den riktig. Betygen sattes idag, så vi kommer nog inte ha så mycket lektioner, iallafall inte några där något viktigt  händer.

Så vad har hänt idag? Kom till skolan klockan åtta för att göra bokföringsprov. Gick suveränt, blir godkänd i projekt och företagande nu! Yes ;) Efter det var det vett&etikett-kurs, något som de flesta på Viskastrand verkar behöva... För några år sedan kastade vissa runt potatis på balen. Inte uppskattat! Efter den kursen skulle vi på danskurs. Så nu har jag lärt mig att dansa vals. Haha, klockrent.

Efter dansen åkte jag och Ida ner till stan för att sola, men jag hade glömt mitt solkort hemma. Får se till att smörja mig med b.u.s ikväll och sola imorgon. Måste vara brun till balen ;)

Ikväll har jag kollat tv och färgat mitt hår + mitt löshår. Som jag nu kom på att det ligger ju i en inpackning, ska gå och skölja ur det nu! Ha det fint

♥ Besökarantalet ökar för varje dag

Välkommen! Enjoy.

♥ Björn Gustavsson

Björn Gustavssons insats i Eurovision var ju helt klockrent.

"12 points... to Sweden!"


♥ Yey, mitt löshår ;)


♥ Jag, snart fem år sedan

Där har ni mig, lilla "punkaren" inramad i grön ram längst ner. Hahaha...

♥ Helgen i bilder

Rosorna jag välkomnades av när jag kom hem från jobbet.


God efterrätt på La Copita.


Pusskalas innan bion

♥ Helgen

Helgen har än så länge varit fantastico. Mer detaljerat + bilder kommer nog senare ikväll när jag kommit hem från jobbet.

Pusstja!

♥ Lördag

Hejsanhoppsan bloggen. Lördag idag, skönt! Har jobbat hela dagen och slutade nu för en liten stund sedan. Så fort jag kom innanför dörren till lägenheten såg jag en vas. Tittade lite längre upp och fick syn på 10 väldigt ljusrosa rosor. Min älskling is the shit!

Ikväll ska vi ut och äta på restaurangen La Copita. Har hört att de har väldigt god mat. Spansk mat tror jag det är. Efter det kanske vi ska gå på bio. Jag ska försöka få honom att skita i bion och åka hem och kolla på Eurovision. Men enligt honom är det bara tjejer som kollar på det. Ja, och? sa jag då. Hm ;)

Nu ska jag hoppa in i duschen, har bord klockan sju så jag ska börja fixa mig nu. Ciao!

♥ Halva dagen avklarad

.. yes, ungefär halva dagen avklarad. Jag sitter på jobbet och knegar. Gör visserligen inte mer än att läsa bloggar, läsa på aftonbladet, tjuvlyssnat, tjuvtittat med mera. Förstår ni att jag har tråkigt? :P

Marcus var här på lunchen iallafall och åt med mig. Alltid lika mysigt! Förstår inte hur man kan vara så kär. Varje gång han inte är hos mig, längtar jag tills han är det. Gaah, pirrpirr.

När jag slutat kommer han hit och hämtar mig och sedan ska vi åka till nån möbelaffär och kolla på soffa. Mm! Längtar tills vi har vårt egna ställe. Kommer bli perfekt!

♥ Jag har tråkigt


♥ Paris Hiltons frozen face


♥ Fredag

Goooodmorning!

Fredag idag vilket betyder en massa jobb! Hade det otroligt jobbigt med att gå upp imorses, snoozade nog i fyrtiofem minuter. Har varit jättetrött hela veckan! Gått och lagt mig vid samma tid som vanligt, men ändå inte kunnat gå upp som vanligt. Måste vara skoltröttheten som påminner sig... Men snart är det över! Yey.

Igår var jag och fikade med Malvina och Madde. Satt på mysiga uteserveringen Latte med en massa filtar. Åkte sedan hem till Malvina och fixade lite med mitt löshår och efter det så åkte hon, jag och Robin ner till stan och träffade Marcus och så gick vi och åt på Campino. Haha, nyttig dag ;)

Sen så åkte jag och Marcus hem och myste och så framför en bra film som jag förövrigt somnade till, haha.

Ciao!

♥ Torsdag

En vecka kvar till balen och två kvar till studenten. Hade möte idag om studenten, och nu känns det som verklighet. Om två veckor går jag inte i skolan mer. Blir utkastad i vuxenlivet. Både bra och dåligt...

Idag blir det fika med massa tjejkompisar och kvällen kommer att tillbringas hemma hos Malvina. Marcus kommer även hem idag så det är mysigt.

I helgen vet jag inte vad som händer förutom att jag ska jobba på lördag på dagen. Kvällen trodde jag att jag hade planer, men nu är det ovisst. Får se vad som händer...
Ciao!

♥ Kvällen

Har ägnat kvällen åt tv-tittande. Suprise? ;) Det är ju tjejkväll på Tv3 ikväll, så det är ju bara att bänka sig framför tvn med en halv melon och fjärrkontrollen i högsta hugg. Just nu håller Sex and the city på och om en stund kommer Frida och ska fixa lite med mitt hår.

Godnatt, om vi inte hörs mer ikväll :)

♥ Onsdag

Så då var man inne i mitten av veckan, igen. Försov mig idag, kom till skolan vid tio men det gjorde inte så mycket. Jag och Farre skulle sända radio och det gick väl rätt så bra fast vi inte alls hade förberett oss. Efter det käkade vi och sen så åkte vi från skolan. Haha, var väl där i tre timmar typ...

Åkte hem för att sova lite. Jag är verkligen jättetrött idag! Har ingen aning om varför egentligen. Har inte sovit mindre än vanligt.

Nu om en kvart ska jag snart åka ner till stan, ska till frisören. Det behövs kan jag lova! Haha. De ska även klippa till mitt löshår så att det inte är sån ful rak kant längst ner.

Ha det bra!

♥ Lite funderingar om Pro-Ana


På senaste tiden har jag klickat in mig själv på Pro-Anabloggar (= Pro-ana är benämning på en slags subkultur som lyfter fram anorexia nervosa som en livsstil istället för ett sjukdomstillstånd.) På något sätt blir man fascinerad av människor som på något sätt promotar anorexia. Förklaringen är att man "väljer" detta själv, att man inte kan välja en sjukdom. Där vet jag inte riktigt vart jag står, men alla som har anorexia, bulimi mm har ju en psykisk störning. Så som andra ser på en är inte alls samma person man ser i spegeln. Jag vet, för jag är själv en av dem som varit nere i  kräkträsket. Jag har fortfarande taskig självbild, men mycket bättre nu än då. Hade jag kunnat hade jag samlat alla små anorexitjejer och gett dem en kram och berättat hur fina de faktiskt är. För det är dem, och det vet jag. Jag mår själv mycket bättre på 60 kg än på 40!

Som sagt, lite funderingar bara..

♥ I love you


"Jag är bara 1,77, och sanningen är: jag tjänar mer pengar på ICA än min rap-karriär
Jag bänkar bara 70 kilo, sanningen är: jag är två sekunder från att va en One-minute-man"

Snook - Längst fram i taxin

♥ Tudor is cute


♥ My homeboy är snäll

Sitter här med en ansiktsmask som får mig att se brännskadad ut. Har även inpackning i håret så det står åt alla håll.


Det tyckte Pierre var roligt.

♥ Önskelista

Fyller ju 20 om cirka två veckor! Exciting.

Lite gott och blandat från Forever21 och Kyssjohanna.se.

♥ Han tycker jag kollar för mycket på tv...

Det skrev han häromdagen med.



Snart bor vi ihop. Då kommer jag äga fjärrkontrollen! Moha.

♥ Snart slutar jag!

Yey. Slutar halv fem och då ska jag in till stan och till Apoteket för att hämta ut nya p-ringar. De fungerar faktiskt jättebra! Skrev ju för några månader sedan att jag blev en bitch av dem, men det var nog bara i början. Nu märker jag inte av det så mycket, är nog rätt så bitchig ändå.

När jag kommer hem blir det att titta på det nya avsnittet av Gossip Girl som kom ut på nätet inatt. Woho. Senare ikväll blir det gammalt avsnitt av GG (haha, jag får inte nog!) och ett gammalt av Desperate Hpusewives. Gammalt för mig är alltså, de som går på tv. De jag ser på är direkt när de sänts i USA. Har jag ett liv? Haha...

♥ Tisdag

Hola amigas! Sitter på jobbet nu (VSP), får väl snart lägga in en ny kategori haha. Det finns ju redan kategorier från när jag jobbade på Newhouse, Volvo och så VSP och Hemmakväll där jag jobbar nu. Jäklar vad massa jobb jag hunnit med det senaste året. Sick! Och nu har jag ett till att lägga på listan. Fast jag måste erkänna att det är skönt. Jag är mycket mer en jobb-person än en skol-person. Gillar att se framsteg och få cash. Heh..

Försov mig imorses så det blev inte mycket skola för min del idag. Men det gjorde inte så mycket, nu är det mest betygssamtal som gäller. Så jag tänkte jag skippar det och tjänar lite pengar istället haha. Lika bra!

Ciao!

♥ Just det!

Jag fick jobbet som jag var på intervju på igår. Numera är jag anställd på Nordisk Premieförvaltning! :) Yeeay, grattis till mig.



Update; Fick nyss reda på att min skolkamrat
Natasha fått samma jobb. Så no longer skolkamrat, numera arbetskamrat :)

♥ Melon är gott


♥ Tv-beroende?

Jag kanske borde börja begränsa mitt tv-tittande till fem timmar istället, haha.


♥ Måndag

Hejsan bloggen! Vad tyckte ni om mitt bildkollage då? Man kan inte få för mycket av det goda, right? ;)

Måndag idag, vilket innebär en ny vecka. Känns faktiskt helt ok! Nu är det inte många dagar kvar till student + bal. Underbart! Hoppas bara det blir lite varmare till dess.

Idag har jag varit i skolan, men har bara haft en lektion. Började klockan tio med prov i religion som faktiskt gick rätt så bra, fast det var så tråkigt att plugga igår. Efter det så slutade jag, så jag gick in till stan med Ida och sen gick jag och solade. Har ägnat resten av dagen åt att titta på ett dubbelavsnitt på DH och så har jag även städat mitt rum. Det behövdes, kan jag lova! Haha.

Nej, nu är det dags för X-effect på MTV. Ciao!

♥ A lot of me


♥ Desperate Housewives

Har precis tittat på de sista avsnitten i säson 4 på Desperate Housewives. Såååå bra! Shit, alltså hehe. Fast nu är det väl säsongsuppehåll i USA tills säson 5 kommer ut. Can't wait!


♥ What happens in Vegas it is

Nu ska jag kika film, godnatt!

♥ Saknar dig redan


♥ Det är tråkigt att plugga...


♥ Söndag

Halloj bloggen! Som vanligt har det blivit helkass uppdatering nu på söndagar. Men tar igen det genom att blogga extra mycket idag, hehe!

Helgen har varit lugn och fin, som ni kanske märkt. Men jag gillar det, faktiskt. Haha, partyprincess no1 tycker om att ha en lugn helg. Hehe, så det kan bli.

Marcus åkte hem idag, och jag skulle egentligen plugga. Imorgon är det det sista provet (någonsin?). I religion, iallafall. Men har inte börjat plugga än och hittar inte min bok. Haha, hur ska detta gå?! Får läsa lite i papprerna jag har iallafall.

Annars ikväll blir det att titta på förnedrings-tv även kallat Sanningens Ögonblick. Får försöka plugga i reklamen, haha. Ska även försöka hinna se den nya filmen, What Happens In Vegas med Ashton Kutcher och Cameron Diaz. Den är nog bra!

Ha en braaao kväll! Ciao!

♥ I lördags

.. shoppade jag tillsammans med min far. Det vi var ute efter var lite grejer till student + bal. Hittade en vit tröja som jag ska ha på studenten, om det blir lite kallt. Fast den gjorde sig inte bra på bild, så den får ni inte se.


Örhängen, diadem, armband och halsband från Glitter. Ska ha detta till studenten, fast armbandet ska jag ha på balen också.


Gliss hårinpacking och värmeskyddande


Sjal från White. Märket Only


BH från Lindex.


Btw, varför finns det inga snygga bhar i större storlekar? Eller ja, det finns ju men de kostar ju ungefär en miljon. På Lindex har de skitfina bhar, men största storleken på de fina är C. Alla de över C är oftast vita, svarta eller hudfärgade. Och inga mönster, spets eller annat. Tråkigt!

♥ I fredags

Åkte upp till Malvina vid sju-åtta tiden. Där satt även Malin och jag joinade dem. Vi satt ute, de drack vin (jag drack fanta) och åt godis och hade det allmänt mysigt.

Moi

malvina

Malin


♥ Blogg till salu, haha

Säger som Mogi: Kan man ta med det här som en värdecheck till banken må tro? ;)


VÄRDERA DIN BLOGG HÄR

♥ I'm inlove with myself today .


♥ På jobbet

Cirka tre timmar kvar tills jag slutar. Ska bli skönt! Inte för att jag ska hem och ta det lugnt, nejdå. Ska ner till stan och träffa M, sedan hem till pappa för att äta middag och efter det hem till Malvina för en mysig tjejkväll. Fick ett sms för en stund sedan: "Vi har sprit, cider och vin att dela på". Så den verkar inte bli så lugn, hehe. Men jag kommer nog dra mig vid elvasnåret kanske. Är jättetrött. Och linserna är torra, då är det inte skoj att sitta framför en dataskärm.

Nu ska jag fortsätta "jobba"

♥ Gravid 5-åring (?)

Hittade den här på nätet och undrade först om det var sant. Skickade bilden till en vän som sedan skickade en länk --> http://www.snopes.com/pregnant/medina.asp . Och det är sant!


Lina Medina var fem och ett halvt år när hon blev gravid. Och hon var fullt "könsmogen", hon fick mens vid tre års ålder och hade bröst.

På något sätt vill man inte tro att det är sant, man ska ju trots allt inte tro på allt man läser. Vad tror du?

Bild på flickan -- LÄNK


♥ An American Crime

Måste tipsa om en film jag såg igår! American Crime heter den med Ellen Page (Juno) i huvudrollen.

Filmen utspelar sig i mitten av 60-talet och Sylvia och hennes syster Jennie hamnar hos en fattig, sinnessjuk kvinna som redan har sex egna barn. Kvinnan utsätter Sylvia för våld, kränkningar och efter ett tag så hjälper även hennes barn till, till och med de yngsta. Filmen är verkligen jättehemsk men jättebra och den är baserad på en sann historia.

En av de bästa filmerna jag sett. En klar 5a av 5 möjliga.

♥ Fredag

Finally fredag!

Sitter på jobbet (VSP) och lyssnar på Rix FM och målar naglarna. Målade dem igår kväll med mitt nya blå nagellack men det såg helt fucked up ut. Inte koolt! Så nu håller jag på och målar fransk manikyr. Det är det snyggaste! :)

Jobbar till halv fem och tjugo i fem kommer M till Borås. Yey! Annars idag ska jag plugga här på jobbet och bara ta det lugnt. Hade svårt att somna igår så är little tired idag. Men det är sånt som händer!

CIAO!

♥ Torsdag

Vilken lång dag det varit! Känner mig helt slut!

Dagen började klockan åtta då det var nationellt prov i engelska B som höll på till cirka klockan elva. Sedan var det att hänga lite i skolan fram till klockan ett då vi slutade. Åkte då till jobbet (Hemmakväll) och började jobba lite tidigare.

Och har jobbat fram till nu. Jag är trött! Ska lägga mig i sängen nu och titta på filmen American Crime. Linda på jobbet tipsade om den, så den är säkert bra. Imorgon är det jobb heleee dagen igen, fast på VSP då. Fan jag har inget liiv! Haha. Men gott om cash iallafall, hah ;)

Godnatt :*

♥ Cute

Såg en andfamilj igår på skolans parkering.


♥ Onsdag

Godkväll! Har haft en riktig slö dag... Började klockan tio och det var inte alls mycket att göra i skolan så jag och Ida gick vid kvart över elva. Hyrde en rulle och åkte hem för att kika på den för att sedan träffa Malvina i stan när klockan var halv fyra. Gick runt och fönstershoppade lite och satte oss till sist i parken där vi satt ett par timmar. Mycket mysigt!
Gick förbi Stadsparksbadhuset och såg en stor fin tavla på väggen.

Vacker va?


♥ Utmanad

Utmanad av Marina

Regler
sätt på din musik så att det spelar blandat
klicka på nästa knappen efter varje fråga
använd sångtiteln som svar på frågorna

1. Hur mår du idag?
Candy Shop
2. Kommer du komma långt i livet?
Wanna be startin somethin
3. Hur ser dina vänner dej?
Sweetest girl
4. Kommer du gifta dej?
Fix you
5. Vad är ditt livs themesong?
Too little too late
6. Vad är ditt livs historia?
Imagine
7. Hur är skolan för dej?
When I'm gone
8. Hur kan du komma framåt i livet?
With every heartbeat
9. Hur kommer imorgon vara?
Längst fram i taxin
10. Vad är det bästa med dina vänner?
Superior
11. Vad finns i lager för nästa vecka?
Just a lil bit
12. Vilken låt beskriver dig bäst?
Love is wicked
13. Hur är det med ditt liv?
With you
14. Vilken sång kommer spelas på din begravning?
Far away
15. Hur ser världen dig som?
Don't matter
16. Kommer du ha ett lyckligt liv?
Get me bodied
17. Vad tycker dina vänner om dig?
Hate that I love you
18. Vilken låt beskriver den du är attraherad av?
Fantasy
19. Vad skulle du vilja säga till nästa generation?
Get low
20. Har du en djup och mörk hemlighet?
Laffy Taffy
21. Brukar folk i hemlighet fantisera om mig?
4 in the morning
22. Hur kan jag göra mig själv glad?
Hollaback girl
23. Kommer jag någonsin ha barn?
Wonderwall
24. Vad är några bra tips till mej?
If you leave me now
25. Hur kommer jag att bli igenkänd?
Somebody's me
26. Vad är min danssång?
Disco Inferno

♥ Tisdag

Sådär, nu är min blogg också flyttad. Känns helt ok!

Sitter på jobbet nu, och är trött. Gick upp klockan fem i morses, och efter att M hade åkt så kunde jag inte somna om. Sängen luktade honom, jag luktade honom, hela rummet luktade honom. Så jag gick upp, duschade och tittade på det nya avsnittet av Gossip Girl. Såå bra! Blev helt till mig, haha.

Har varit i skolan idag med. Fick veta att jag fick VG+ på mitt skriftliga nationella i svenska B. Känns bra! Woho. Har sista delen av nationella i engelska B på torsdag, känns mindre bra. Tråkigt!

Snart slutar jag, yey! Puss

♥ Goodmorning fellas

Idag är jag uppe tidigt! Gick faktiskt till och med upp för mindre än en timme sedan...

Marcus missade sin buss igår så han stannade en extra natt. Inte mig emot! ;) Nackdelen var ju då att han fick ta en buss nu på morgonen, och om jag räknat rätt så sitter han på den i skrivande stund. Saknar honom redan.

Idag är det först skolan som gäller och sedan är det jobb. Men nu ska jag in i duschen!

Ha en bra tisdag, ciao!

♥ Sommaren är här :)

Vilken helg! Fantastiskt väder och fantastiska människor. Kan det bli bättre?
I fredags kom Marcus hem, därav anledningen till att jag inte bloggat på hela helgen, men har faktiskt haft en hel del att göra ändå.

Lördag: Åkte och fiskade med Pierre, Camilla och Tony. Pierre fick upp en död fisk som var väldigt äcklig. Efter några timmar vid sjön körde Pierre mig till jobbet. Jobbade till 00.15
Söndag: Jobbade mellan 11 och 17.30. Efter jobbet gick jag ner till stan och där var det parkhäng med Marcus och hans två kompisar. Mucho trevligt. Kvällen avslutades med kinamat och Hostage. Bra film!


♥ Love

Nu är det inte många timmar kvar tills Marcus kommer hem.
Bussen landar cirka kvart över sex här på Borås Resecentrum.
189850-1054
Miss you, honey

♥ Woho, redan?!

Har redan fått svar på ett av de jobben jag sökte tidigare idag. Nordisk Premieförvaltning heter detta och jag ska på intervju för heltidsarbete nästa söndag. Yey! Hoppas fler av jobbet hör av sig så att man kan välja lite. Men detta verkar gå bra så om att går åt rätt håll så får jag väl drömjobbet så småningom!

♥ Sool

Har precis njutit av en god lunch ute på jobbets terass. Blev en baguette med kräft- och vitlöksröra. Mm! Satt där ute i solen med min macka, min festis, mina cigaretter, min tidning och chillade. Hur skönt som helst!

Men nu är lunchrasten slut, och här inne på kontoret sitter jag och ser drömmande ut genom fönstret.

♥ Snusklogga för 163 000

Från början skulle den se ut såhär:

Loggan kostade 163 000 kronor att ta fram, men vad de inte tänkte på var... :
Hur loggan såg ut om man vred den 90 grader.

--- Källa:
Aftonbladet

♥ Varför jobbar jag idag? :-|

189850-1101

♥ Söka jobb

Så nu har jag ägnat hela morgonen till att söka jobb. Jag vet! Jag är sent ute, men bättre sent än aldrig. Right? Har sökt flera kioskjobb här i stan, vill ju helst stå i kassa nånstans. Har även registrerat mig hos både Lernia och Manpower. Men jag tycker nog mest om Manpower! Har sökt en hel del kundtjänst/telefonförsäljarjobb. Men det kan nog vara kul det med :)

Ska även förbi en kiosk istan sen efter jobbet och lämna CV+personligt brev. Pratade med dem i telefon innan. De på pressbyrån ville även att jag skulle ta kontakt med dem på måndag. Yeah, håll tummarna att jag iallafall får nåt av de typ åtta jobben jag sökt! :P

Nu ska jag äta frukost, äpple! Ciao!

♥ Fredag

Godmorning! Fredag och idag och självklart sitter jag på jobbet! Suck. Fint väder idag med... Hade gärna haft sovmorgon för att sedan åka ner och sätta mig i parken med någon trevlig själ och äta glass. Men nejdå! Här ska det tjänas pengar...

Marcus kommer förhoppningsvis hem tidigare idag. Me happy! Hehe.

Ha en bra dag! :)

♥ Sanningens ögonblick

Spanar du in andra killar i duschen?
Har du spanat in din mammas rumpa?

Tror till och med att det kommer komma en fråga som lyder ungefär såhär "har du haft sexfantasier om din mamma?"

Är inte detta att gå för långt..?

Sanningens ögonblick

Update: Brorsan tryckte på knappen. Bra!
Gud, vilken fråga...

♥ Shoppat

Ett nytt nagellack till min samling ;) Färg 78 Bugatti Blue är det.
189850-1096
Nagelbandsolja (60:-) och ansiktsmask (20:-). Jättebra ansiktsmask förresten! Från Åhlens.
189850-1097
Dove B.U.S, Åhlens, 55:- 
189850-1098
Sjal, 59:-, Gina Tricot
189850-1099
Topp, Gina Tricot, 149:-
189850-1100

♥ Efter jobbet...

... tog jag en sväng på stan. Shoppade lite. Vad får ni se snart.
189850-1095

♥ Fint väder = inget bloggande

Har märkt att de flesta inte uppdaterar sina bloggar nu när det börjat bli vår ute. Så tråkigt! Här sitter jag på ett kontor och har inget att göra! Kan ni inte uppdatera lite? ;)

♥ Tjuvtittat

Kul att hitta något man själv faktiskt har sett.
Utanför Skatteverket i Borås:
Inga avdrag här, men gärna bidrag!
Bild: http://www.tjuvtittat.com/

♥ Torsdag

Hallå allesammans.
Har inte kunnat blogga tidigare idag eftersom att vi har varken Internet eller varmvatten hemma. Tydligen håller de på och lagar något i närheten så det är därför...

Är nu iallafall på jobbet, mamma kom och hämtade mig och släppte av mig här för en liten stund sedan. Jobbar till halv fem... Har ingen aning om vad jag ska göra efter det, men jag vill ut i solen! Äta glass. Mm.. Malvina går på någon konstig diet så hon vill nog inte äta glass. Men ska försöka tvinga henne ändå.. Hehe.

Gårdagen var rolig. Det var trekamp i skolan och Viskastrand förlorade. Haha, men kul var det. Efter det gick jag och Farre ner till stan för att kolla på kostym till honom som han ska ha på balen. Hittade en riktigt snygg kombination på MQ och tjejen som hjälpte oss var helt underbar. Nu ska jag pluggaaaa! Ciao!

♥ Viskastrand Vs. Almås

Idag var det trekamp på skolan. Vår skola (Viskastrand) mot en annan gymnasieskola här i stan (Almås). Det slutade med att Viskastrand förlorade, men jag var lika glad för det:

Mycket folk

Jag hejade på genom att banka på en trumma. Det var kul.

Tävling

♥ Godkväll

Har precis ätit kvällsmat och ska alldeles snart träffa Frida, Thessan, Carro och Millan för en tjejkväll. Blir Desperate Housewives, Ugly Betty och kanske någon film. Beror på hur tidigt de ska upp imorgon.
Jag har ju sovmorgon imorgon.. Ska nog åka till skolan imorgon vid tolv, träffa Farre, äta lunch och sedan ska vi titta på/köpa kostym till honom som han ska ha på balen. Kommer bli trevligt! :)

Ha en bra kväll! :)

♥ Tjuvtittat

stulen cykel södermalm ägd

http://www.tjuvtittat.com/

♥ Tisdag

Underbara tisdag!

Har fortfarande "APU", så sovmorgon idag igen. Sitter på jobbet nu, kom precis. Jobbar till halv fem så det är heeeelt ok. Dock har jag tappat mitt busskort så fick gå till jobbet idag och det är varmt ute! Visst, jag klagar inte men att gå när det är 22 grader ute blir lite jobbigt hehe.

Gick upp tidigare idag för att se på de nya avsnitten av Desperate Housewives och Gossip Girl. Såå bra!! :)

Nu ska jag plugga. Tja!

♥ I miss you


♥ Idag

Medan min man dammsög idag satt jag ute på balkongen och chillade.
189850-1090
189850-1091
189850-1088

♥ Igår...

Åt en god glass i Knalleland med älskling.
189850-1085
Älskar, älskar inte... Älskar såklart! ;)
189850-1086

♥ I lördags

I lördags hjälpte jag Louice och Marina att sälja tshirtar på vårmarknaden.
Det var varmt, men kul.
189850-1084

♥ I onsdags - utgång

Söta Malvina och jag
189850-1092
Mallis och Malla
189850-1093
Malin, Malvina och jag
189850-1094

♥ I onsdags - kortegen

189850-1079
189850-1080
189850-1081
189850-1082

♥ En månad kvar!!

189850-1078

♥ Förbered er på bildspam ;)

          

♥ Måndag

Hejsanhoppsan.

Nu har Marcus åkt hem och jag kan blogga igen, hehe. Helgen har varit wonderful. Kommer med lite sommarbilder lite senare i eftermiddag.

Just nu sitter jag i lägenheten, och hade tänkt att åka hem men har tappat bort busskortet som jag köpte förra veckan (fan!) så jag funderar på att antingen vänta tills pappa slutar så att han kan hämta mig, eller ta en promenad. Det lutar åt det senare alternativet.

Hörs ikväll! Tja!

♥ Fredag

Hej mina vänner! Nu är det några dagar sedan jag uppdaterade igen, men ni vet ju anledningen ;) Hehe.

I onsdags kom Marcus hem, men på kvällen passade jag ändå på att gå ut och svira med Malvina och Malin. Värst vad jag gillar människor som börjar på M? ;)

Var och kikade på kortegen och efter det blev det utgång. Blev väldigt lyckat måste jag säga! Var hur kul som helst.
Igår så ösregnade hela dagen så jag gick inte ens utanför dörrn haha :P Nu när det varit så fint de senaste veckorna, så hatar man bara regn ännu mer!

Idag har vi varit på Lager 157, men hittade bara ett linne och tre par trosor. Blir mer besviken för varje gång jag åker dit! :P Fast jag älskar deras Frank Dandy kläder...

Ikväll är Mackan ute och gör Göteborg osäkert, så jag ska slappa med kinapuffar, Extra! Extra!, Vingar av glas och Slap her! She is french. Kommer bli lyckat.

Ha en fin kväll, everybody! Puss!