♥ Jordens undergång

Världens största fysikexpriment i den mänskliga historien är i full gång as we speak. Antingen skulle det gå av stapeln och man skulle kunna se hur jorden bildades av big bang. Eller skulle det bli ett stort svart hål som hela jorden skulle slungas in i. Var lite smånervös så var tvungen att ringa mamma och Mackan och förklara min kärlek till dem, haha.

Back to work

Sanna:

Godmorgon :)

Vad ska du göra idag?

Ha en bra dag.

Anonym:

Haha, ja ringde också runt å förklara att "om jorden går under idag, ska vill ja att ni ska veta att ja älsker er..." haha. lite småotäckt faktiskt. Skrev även ja ett inlägg om "jordens undergång" check it out. Before it´s to late! ;P ha en fortsatt bra dag!

2008-09-10 @ 10:34:18
http://ladyperfect.blogg.se/
Farre:

Alexa jag är ledsen men du får helt enkelt börja läsa wikipedia. ALLT står där. Börja med Higgs partikeln, läs sedan också om mörk materia. Svarta hål blir till när tillräckligt mycket materia packas på ett område. Detta leder till att gravitationen kollapsar. För att förenkla allt så formas svarta hål och dom suger in allt som kommer i närheten. Dom är svarta för att deras gravitationskraft blir så stor att inte ens ljuset kan passera dom. Allt detta är bara teoretiska påståenden och vi har inte kunnat bevisa att svarta hål verkligen finns och hur dom blir till. Det forskare försöker återskapa är protonkollision. För nån dag sen skickade dom en proton i 99.9% av ljusets hastighet genom tunneln och det gick bra. Om nån vecka ska dom återskapa protonkollision och se vad som händer då. Det kan hända att jorden går under men det kan också hända att Hitler återuppstår eller att Jesus går över Viskan. Det jag vill säga är att riken är minimal. Protonkollisioner kommer att göras under reglerade former och kommer antagligen bara leda till att vi får bättre insikt för Kvark. Kvarkar är det som utgör 99.9% av kroppens massa och allt annat och nu vill man se hur dom samverkar och vad som händer när två protoner krockar. Protoner har krockat hundratusentals gånger naturligt och inga svarta hål har vi inte sett än. Jag hoppas att du nu slipper vara rädd och kan fortsätta med det du gör :D Ha det gött!

2008-09-11 @ 17:32:35
http://wax.blogg.se/
Natasha:

Du är gullig som skriver snälla kommentarer jämt :)

2008-09-11 @ 23:28:19
http://wannabetash.blogg.se/

Lämna dina fotspår här...

Namn:
Kom ihåg mig?

Din mejl (valfritt):


Bloggadress:


Tell me now :


Trackback